Samsung Galaxy A53 5G ja A33 5G täydentävät Suomen suosituinta älypuhelinsarjaa

Samsung Galaxy A53 5G ja Galaxy A33 5G sisältävät valmistajansa tuoreimpia älypuhelininnovaatioita. Niissä on uusi suoritin, Galaxy-tekoälykamera, kookas näyttö ja jopa kahden päivän akunkesto. Samsung Galaxy A53 ja Galaxy A33 ovat 5G-puhelimia ja niissä on erinomaiset tietoturvaominaisuudet. Kumpikin tukee Samsung One UI ja Android OS -päivityksiä sekä jatkuvia tietoturvapäivityksiä.

– Jokainen ansaitsee päästä käsiksi huippuominaisuuksiin ja tyylikkääseen muotoiluun. Uusin Galaxy A -sarjamme mahdollistaa sen nyt entistä useammalle ja entistä helpommin ja tulee varmasti jatkamaan edelleen yhtenä suomalaisten suosikkiälypuhelintuoteperheenä, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Näyttäviä kuvia kaikissa tilanteissa

Samsung Galaxy A53 5G ja Galaxy A33 5G -älypuhelinten edistyneet kamerat ovat täynnä tehokkaita Galaxy S -sarjasta tuttuja ominaisuuksia. A53 5G:n nelikamerajärjestelmässä on 64 megapikselin pääkamera OIS- ja VDIS-tekniikalla, ja sillä saa valmistajan mukaan laadukkaita kuvia kaikissa tilanteissa. Korkearesoluutioinen 32 megapikselin etukamera toimii mainiosti laadukkaiden selfieiden ottamiseen.

Uudella 5 nanometrin suorittimella ja Galaxy A -sarjan innovatiivisella tekoälyllä varustetun kameran luvataan tuottavan laadukkaita kuvia heikossakin valaistuksessa. Parannettu yötila yhdistää kerralla automaattisesti jopa 12 kuvaa, joten pimeässä tai hämärässä otetut kuvat näyttävät selkeiltä ja niissä on vähemmän kohinaa. Videokuvauksessa kamera säätää kuvataajuutta automaattisesti, joten videokuva on valmistajan mukaan kirkas ja selkeä myös hämärässä.

Parannettu muotokuvatila tallentaa sekä syvyyden että kuvattavan kohteen ääriviivat entistä tarkemmin kahden kameran ja tehokkaan tekoälyn ansiosta. Fun-tilassa kuviin voi lisätä leikkisiä suodattimia ja tehosteita, jotka toimivat myös ultralaajakulmaobjektiivin kanssa.

Photo Remaster -ominaisuus tuo antaa uutta elämää vanhoihin valokuviin käyttämällä sopivia valaistus- ja resoluutioasetuksia. Object Eraser taas poistaa kohteita kuvista.

Samsung Galaxy A53 5G:n 6,5 tuuman Super Amoled -näytön virkistystaajuus on 120 hertsiä, kun taas Galaxy A33 5G:ssä on 6,4 tuuman Super Amoled -näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella. Galaxy A-sarjan uusi ATC-algoritmi varmistaa, että kaikki näytön yksityiskohdat pääsevät esiin. Lisäksi uusi Galaxy A -sarja on varustettu jopa kahden päivän akkukestolla ja 25 watin pikalataustuella.

Moderni ja kestävä muotoilu

Galaxy A -sarjan puhelinten kapea runko ja Ambient Edge -muotoilu yhdistävät kamerat saumattomasti puhelimeen. Näytön Corning Gorilla Glass5 -lasi ja IP67-luokiteltu veden- ja pölynkestävyys parantavat käytettävyyttä arjessa.

Samsung esitteli elokuussa 2021 mobiilituotteilleen kestävän kehityksen tavoitteet, jotka se pyrkii saavuttamaan vuoteen 2025 mennessä. Tavoitteillaan Samsung sitoutuu toteuttamaan konkreettisia toimenpiteitä tuotteidensa parantamiseksi. Galaxy A-sarja on osa tätä työtä, Niinpä pakkauksesta on poistettu virtapistoke, mikä pienentää pakkauksen kokoa. Pakkauksessa on FSC-sertifioitua paperia, ja laitteen sivupainikkeissa sekä sim-korttipaikoissa on käytetty kierrätysmateriaalia.

Molemmille laitteille taataan jopa neljän sukupolven One UI- ja Android OS -päivitykset ja jopa viiden vuoden tietoturvapäivitykset. Näiden ominaisuuksien ansiosta puhelimissa voi  hyödyntää uusimpia ohjelmistoja.

Turvallisesti yhdessä

Uusi Galaxy A -sarja pitävät datan ja tiedot suojattuna Samsung Knoxin ja Secure Folderin avulla. Private Share -ominaisuuden avulla pystyy hallitsemaan tarkasti, kenellä on pääsy tiedostoihin.

Galaxy A53 5G ja A33 5G toimivat saumattomasti muiden Samsung-laitteiden kanssa ja mukautuvat osaksi Samsung Galaxy -ekosysteemiä. Esimerkiksi liittämällä puhelimen Galaxy Buds Pro -kuulokkeisiin on mahdollista toistaa 360-asteen 3D-ääntä. Sama toiminnallisuus on pian saatavilla myös Galaxy Buds2- ja Buds Live -kuulokkeisiin.

Galaxy A -sarja voidaan liittää myös Windows-tietokoneeseen Link to Windows -sovelluksella. Se mahdollistaa muun tiedostojen helpon kopioinnin ja siirron sekä vastaamisen puheluihin ja tekstiviesteihin.

Hinta ja saatavuus

Uusi Galaxy A -sarja tulee saataville valituille jälleenmyyjille ja samsung.com-sivustolle huhtikuussa. Galaxy A53 5G muistiksi voi valita 128 tai 256 gigatavua. Puhelinten hinnat ovat vastaavasti noin 450 ja 500 euroa. Galaxy A33 5G maksaa noin 370 euroa.

Jos ennakkotilaa Galaxy A53 5G:n, saa noin 170 arvoiset Galaxy Buds Live -kuulokkeet kaupan päälle. Galaxy A53 5G:n ennakkotilaajan tarjous on voimassa 31.3.2022 saakka.

Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.