Sony NW-WM1ZM2 on huippuluokan Walkman-soitin vaativalle audiofiilille

Sony NW-WM1ZM2 -soittimessa Sonyn huikea äänitekninen kokemus yhdistyy huippuluokan komponentteihin ja materiaaleihin. Rinnakkaismalli NW-WM1AM2 yltää lähes samaan loistokuuteen, mutta hinta on edullisempi. Molemmat soittimet tukevat wi-fi-yhteyttä, jonka kautta musiikkia voi ladata ja suoratoistaa parhaalla mahdollisella laadulla.

Sony NW-WM1ZM2 -soittimen runko valmistetaan happivapaasta kuparista (OFC), ja pinnassa on 99,99 prosentin (4N) kultaus. Näin syntyy vankan runko, jossa on hyvä maadoitus. Laitteet kootaan huolellisesti parhaista komponenteista, joten odotukset ovat korkealla myös äänenlaadun suhteen.

Mallissa NW-WM1AM2 on alumiiniseoksesta valettu runko, joka suodattaa tehokkaasti ulkoisia häiriöitä.

Digitaalivahvistimia ja parhaita kondensaattoreita

Sony Walkman -soittimille kehitetty S-Master HX Digital Amp -tekniikka tuottaa valmistajan mukaan tarkan äänentoiston. Täysin digitaalisen vahvistimet ja korkealaatuiset lyijyttömät juotteet auttavat nekin saavuttamaan täyteläisen ja rikkaan äänimaiseman.

Sony NW-WM1ZM2 ja NW-WM1AM2 -soittimissa on päivitetyt ja hienosäädetyt kondensaattorit, ja mukana on myös ​​FT CAP3 -kondensaattoreita (high polymer capacitor) ja suuri kiinteä korkeapolymeerikondensaattori. Ne tuottavat valmistajan mukaan suuren kapasitanssin ja pienen resistanssin. OFC-jyrsitty lohko eristää digitaaliset komponentit analogisista.

Kaapelit ja juotokset kunnossa

Tasaisen äänenlaadun saavuttamiseksi Sony on valinnut paksun Kimber Kable -johdon mikä yhdistämään NW-WM1ZM2:n vahvistimen balansoituun kuulokeliitäntään, aivan kuten Sony kuuluisassa DMP-Z1-musiikkisoittimessa.

Mallissa NW-WM1AM2 käytetään matalaresistanssista OFC-kaapelia, jonka luvataan tarjoavan minimaalisen särön ja erinomaisen kanavaerottelun.

Näissä soittimissa Sony käyttää myös ensimmäistä kertaa kultaa sisältävää reflow-juotetta. Sen vaikutus on valmistajan mukaan merkittävä äänen lokalisoinnissa ja laajemman äänikentän tuottamisessa.

Sonyn dsd-tekniikka kuljettaa ääntä

Sony NW-WM1ZM2 ja Sony NW-WM1AM2 -soittimissa on integroitu DSD Remastering Engine, jossa pcm-ääni (pulse code modulation) -ääni muunnetaan 11,2 MHz:n dsd-muotoon (Direct Stream Digital). Soittimet tuovat enemmän ulottuvuutta musiikkiin skaalaamalla pakattuja musiikkitiedostoja reaaliajassa laadukkaammaksi Dsee Ultimate -tekniikalla. Molemmat soittimet ovat myös yhteensopivia Balanced Connection ja High-Res Audio -formaattien kanssa.

Musiikkia matkaan

Sony NW-WM1ZM- ja NW-WM1AM2 perustuvat Android 11 -käyttöjärjestelmään ja niissä on wi-fi-tuki. Suosikkimusiikkiaan voi kuunnella suoratoisto- ja latauspalveluista tai ladata kappaleita ja soittolistoja langattomasti tietokoneelta. Usb-c-liitäntä siirtää musiikkitiedostoja nopeasti ja takaa helpon liitettävyyden useisiin eri laitteisiin.

Kummassakin soittimessa on herkkä ja entistä suurempi, 5,0 tuuman (12,7 cm) -kosketusnäyttö, joka on päivitetty teräpiirtotarkkuuteen. Lisäksi Walkman Home Screen -näkymän voi personoida yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Molemmat mallit tarjoavat jopa 40 tuntia jatkuvaa toistoa häviöttömästi pakatulla 96 kHz:n flac-tekniikalla.

Sony NW-WM1ZM2 sisältää on 256 gigatavun tallennustilan ja micro-sd-korttipaikan. Mallissa NW-WM1AM2 on 128 gigatavun tallennustila ja micro-sd-korttipaikka, joten suuremmatkin musiikkikokoelmat kulkevat aina mukana matkassa.

Kestävää kehitystä

Sonyn tuotteita ei ole suunniteltu vain tyylikkäiksi, vaan ne on valmistettu myös ympäristöarvoja kunnioittaen. Sony NW-WM1ZM2:n ja NW-WM1AM2:n pakkausmateriaalissa ei ole käytetty lainkaan muovia, mikä kuvastaa sitoutumista tuotteiden ja käytäntöjen ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Sony NW-WM1ZM2 on tulossa kauppoihin huhtikuussa 2022 noin 3800 euron hintaan. Sony NW-WM1AM2:n myynti sekin huhtikuussa, ja hinta on noin 1500 euroa.