Samsung Smart Hub täydentyy uusilla pelisovelluksilla

Samsung Nordic julkaisi heinäkuun ensimmäisellä viikolla uusia pelisovelluksia älytelevisioihinsa. Muun muassa Nvidia GeForce Now, Google Stadia ja Xbox tulevat saataville pilvipelaamisen kautta.

Samsung Nordic lisää uusia pelisovelluksia Smart Monitor -näyttöihin ja osaan vuoden 2022 älytelevisioista. Mukana on muun muassa Xbox, ja sovellukset saa ohjelmistopäivityksen kautta. Päivitykset julkaistaan alustasta riippuen heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Lisäyksen avulla pelaajat pääsevät jatkossa entistä helpommin suosikkipeliensä pariin. Xboxin lisäksi myös Nvidia GeForce Now ja Google Stadia tulevat saataville Samsung-älytelevisioissa ja Smart Monitoreissa.

– Xbox on ollut aiemminkin Samsungin integroitu kumppani, ja se jakaa visiomme ja sitoutumisemme tavoitella parasta mahdollista pelikokemusta kotioloissa. Olemme innoissamme voidessamme syventää kumppanuuttamme Xbox-sovelluksen avulla, joka antaa Samsung Smart TV -käyttäjille pääsyn satoihin Xbox Game Pass -peleihin. Jatkossa käyttäjämme voivat pelata suosikkipelejään entistä helpommin, sanoo Niilo Kokko, Samsung Suomen tv- ja audiotuotteiden koulutusvastaava.

Tämän vuoden Smart TV- ja Smart Monitor -valikoiman edistyneiden liikkeen parannusten ja pelien suorituskykyteknologian ansiosta tarjolla on nyt entistä laadukkaampi pelikokemus.

Lisätietoja saa Samsungin suomenkielisiltä kotisivuilta.