TCL P63 -sarjan televisiot tarjoavat uusinta tekniikkaa ja kehyksetöntä muotoilua

TCL laajentaa televisiovalikoimaansa P635- ja P638-malleilla. Kaikissa uusissa TCL P63 -sarjan televisioissa on 4k hdr -toisto ja Google tv ja ne on suunniteltu koko perheen viihdekokemusta varten.

Vuoden 2022 Google tv -sarjan myötä TCL tarjoaa paitsi edistyneimpiä ominaisuuksia ja teknologiapäivityksiä, myös suuria televisiomalleja edulliseen hintaan. P63-sarjan televisioita on saatavana 43-tuumaisesta 75-tuumaiseen saakka.

TCL P635 ja 4k hdr -kuvanlaatu

Uusi TCL P63 -sarja on saatavana 75-, 65-, 58-, 55-, 50- ja 43-tuumaisena. Siinä yhdistyvät 4k-tarkuuden hdr-laajasävytoisto sekä dynaaminen värinparannus, joka tuottaa suuren kontrastin, syvät värit ja mainion yksityiskohtien erottelun. Hdr-tekniikan ansiosta televisio toistaa vaaleat ja tummat sävyt tarkasti, ja valmistajan mukaan yksityiskohdat tekevät vaikutuksen vaativimpiinkin katsojiin. Lisäksi TCL:n kehittämä Dynamic Color Enhancement optimoi automaattisesti värien värikylläisyyden kehittyneiden algoritmien avulla.

TCL P63 -sarjassa sovelletaan kehyksetöntä metallirakennetta, joten kuva on tv:n mittoihin nähden mahdollisimman suuri. Erittäin ohut muoto on sekä tyylikäs että ajaton ja sopii kaikkiin olohuoneisiin sisustustyylistä riippumatta.

Game Master optimoi pelikokemuksen

Pelaajille responsiivisuus on televisiossa yhtä tärkeä ominaisuus kuin hyvä kuva. TCL P63 -sarja sisältää runsaasti pelikokemusta optimoivia tekniikoita. Hdmi 2.1 takaa yhteensopivuuden uusimpien pelikonsolien kanssa ja mahdollistaa uudet ominaisuudet kuten allm (auto low latency mode). Sen avulla pelikonsoli tai pc-grafiikkakortti vaihtaa tv:n automaattisesti pelitilaan, mikä lyhentää pelien syöttöviiveen alle 15 millisekuntiin.

Kaikissa TCL P63 -sarjan uusissa televisioissa on Google tv, jonka avulla katsojat voivat helposti nauttia suosikkisisällöstään kuten elokuvista, tv-ohjelmista, suoratoistosta ja TCL:n kehittämistä älyominaisuuksista. Google TV:n ja Google Assistantin myötä suosikkisisältöön pääsee helposti käsiksi puhekomennoilla. TCL P63 -televisioiden ääni toistetaan Dolby Audio -tekniikalla.

TCL P638 elokuvien ystävälle

Uuden P63-sarjan huippumallissa, TCL P638:ssa, on hienostuneita ominaisuuksia sekä kuvan että äänen osalta. Hdr10-laajasävykuvan lisäksi mukana Dolby Vision, jolla saadaan esiin vielä enemmän yksityiskohtia kirkkaissa ja tummissa kohtauksissa. Motion Clarity tuottaa sulavat liikkeet esimerkiksi peleihin ja nopeisiin toimintakohtauksiin.

Elokuvien ja pelien ystävät pääsevät nauttimaan myös P638-sarjan Dolby Atmos -tilaäänestä. P638-televisoita on saatavana 65-, 55-, 50- ja 43-tuumaisina.

Saatavuus ja hinnat

TCL P635 -sarja saapui valituille jälleenmyyjille heinäkuun alussa. Ruutukoot ovat 43, 50, 55, 65 ja 75 tuumaa ja hintaluokat vastaavasti 500, 600, 700, 900 ja 1400 euroa. TCL P638 -sarja saapui sekin valituille jälleenmyyjille heinäkuun alussa. Ruutukoot ovat 43, 50, 55 ja 65 tuumaa ja hintaluokat vastaavasti 550, 650, 750 ja 950 euroa.

TCL P635: 4k hdr, dynaaminen väriparannus, hdr10, Game Master, hdmi 2.1, allm, Dolby Audio, Google tv, Google Assistant, Google Duo, Netflix, Amazon Prime, Disney+, ohut metallinen koko ruudun näyttö ja musta metallijalusta

TCL P638: 4k hdr, dynaaminen väriparannus, 60 Hz motion clarity, hdr-monimuotoisuus, Dolby Vision, Game Master, hdmi 2.1, allm, Dolby Atmos, Google tv, Google Assistant, Google Duo, Netflix, Amazon Prime, Disney+, ohut metallinen koko ruudun näyttö ja hopeanvärinen jalusta

Lisätietoja TCL-televisioista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.