Taittuvalla Bosch Unlimited 7 -varsi-imurilla saa puhdasta jälkeä pienellä vaivalla

Akkukäyttöinen Bosch Unlimited 7 poistaa valmistajan mukaan pölyn ja lian 99,9-prosenttisesti, joten se on yhtä tehokas kuin johdollinen imuri. Pitkä toiminta-aika ja innovatiiviset toiminnot, kuten 90 asteen kulmaan taittuva varsi, tekevät laitteesta kätevän siivousapurin.

Matalien huonekalujen alta imuroiminen onnistuu seisten 90-asteen kulmaan taittuvan varren ansiosta. Pinnalta toiselle vaihtaminen on vaivatonta ja suuttimen irrottaminen onnistuu helposti ilman käsiä. Perusteellisesta puhtaudesta huolehtivat lattiasuuttimen sisäänrakennetut valot, jotka paljastavat pimeiden nurkkien pölyhiukkaset. Ergonomisesti muotoiltu ja kevyt runko-osa painaa vain 1,4 kg.

– Jokaisessa kodissa on paikkoja, joihin on vaikea päästä käsiksi imurilla. Vetolaatikot, kirjahyllyt ja muut kodin, auton tai veneen pienet tilat ovat kaikki haastavia puhtaana pidettäviä. Imurimme on varusteltu kaikkia arjessa eteen tulevia tilanteita varten. Lisäosat ja suuttimet tekevät laatikonpohjan, patterin taustan tai reissun jälkeisen auton sisustan siivoamisesta nopeaa ja helppoa. Lattiatasolla kyykkiminen ja imurin nostelu ei ole enää tarpeen: jokainen nurkka on ulottuvilla ilman ylimääräistä vaivaa, kertoo yksikönjohtaja Johan Wegelius.

Huipputason suorituskykyä

Luotettava ja pitkäikäisen akun, 66 000 rpm:n moottorin ja moottoroidun, itsevalaisevam suuttimen ansiosta Bosch Unlimited 7 on yhtä tehokas kuin johdollinen imuri. Innovatiivinen AllFloor DynamicPower Brush -suutin takaa 99,9-prosenttisen pölynsuodatuksen, ja se sopii kaikille lattiapinnoille, kuten parketille, matolle ja laatoille.

Uusi 20 prosenttia tehokkaampi 3,0 ampeeritunnin akku syöttää virtaa yhdellä latauksella jopa 40 minuuttia. Vaihdettavaa Bosch Power For ALL -akkua voidaan käyttää imurin lisäksi kaikissa vihreän malliston Bosch Home & Garden -sähkötyökaluissa.

Eri toimintatilat takaavat aina parhaan mahdollisen siivoustuloksen tilanteesta riippumatta. Auto-tila säätää asetukset sopiviksi lattiatyypin mukaan, Eco-tila pidentää imurin käyttöaikaa ja Turbo-tilassa laitteen imutehosta saadaan irti kaikki.

Bosch Unlimited 7 on saatavilla eri versioina hintaan 579–679 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.