Samsung esittelee näkemyksensä älykkäämmästä ja kestävämmästä tulevaisuudesta

Samsung SmartThings -ekosysteemin uudistukset laajentavat laitteiden liitettävyyttä ja kestävyyttä sekä mukauttamisen mahdollisuuksia Samsungin eri tuotekategorioissa.Samsung on integroinut SmartThings-toiminnallisuuksia yhä useimpiin tuotteisiinsa. Siksi laitteita voi mukauttaa ja saada niistä irti entistä enemmän.

– Uusimpien innovaatioidemme avulla Samsung tarjoaa avoimempia, yhdistetympiä ja älykkäämpiä kokemuksia kaikille. Jatkamme ratkaisujen kehittämistä, jotka istuvat käyttäjien elämäntyyliin ja tarjoavat uusia tapoja viihtyä. Samalla ne antavat käyttäjille mahdollisuuden vaikuttaa omaan energiankulutukseensa, kertoo Samsungin Euroopan markkinointijohtaja Benjamin Braun.

Keskitettyä energiansäästöä

Energiankäytöstään voi päättää SmartThings-sovelluksen SmartThings Energy -ominaisuuden avulla. Se näyttää laitteiden käyttötavat ja reaaliaikaiset tiedot älypuhelimen näytöllä. Vuoteen 2023 mennessä 100 prosenttia Samsungin tärkeimmistä kodin elektroniikasta on Wi-Fi-yhteensopivaa, jolloin ne saadaan verkottumaan ja tukemaan alati kehittyviä älyomineisuuksia.

Käyttämällä SmartThings Energyn suosittelemia ratkaisuja ja hyödyntämällä eri laitteiden AI Energy -tilaa, yhteensopivat älylaitteet voi kytkeä automaattisesti energiansäästötilaan.

SmartThings Energy toimii tällä hetkellä noin 40 Samsungin kodinkoneen kanssa, joissa SmartThings on käytössä. Näitä ovat pesukoneet, vaatteiden kuivausrummut, astianpesukoneet, ilmastointilaitteet, ilmanpuhdistimet, pölynimurit, uunit, liesituulettimet, keittotasot, mikroaaltouunit, televisiot (kesäkuusta 2022 alkaen) ja energiamittarit.

SmartThings Home Life keskittää kaikki nykyiset SmartThings-palvelut yhteen helppokäyttöiseen keskukseen älypuhelimissa. Näin kodin eri tiloista voi valmistajan mukaan huolehtia vaivattomasti. SmartThings-ekosysteemi sisältää kodinkoneiden lisäksi myös Samsung Galaxy-laitteita, kuten uusimmat Galaxy Watch5 -älykellot.