Esimerkillisen energiatehokas pyykinpesukone ja kuivausrumpu Boschilta

Bosch Series 8 -malliston uudet pyykinpesukoneet ja kuivausrummut ovat energiatehokkaampia kuin parhaan energiamerkinnän vaatima taso. A-energialuokkaan (EEC) kuuluva pyykinpesukone kuluttaa 20 prosenttia vähemmän energiaa kuin standardien vaatima parhaan energialuokan A1 pyykinpesukone. Kuivausrummun energiatehokkuudesta huolehtivat lämpöpumpputekniikka ja itsepuhdistuvat kosteudentiivistimet.

Automaattinen i-DOS-järjestelmä annostelee oikean määrän pesuainetta ja säästää vettä. Skannaamalla pyykinpesuaineen pakkaus Home Connect -sovelluksen kautta, pakkauksen tiedot siirtyvät pesukoneeseen. Näin annostelu on entistäkin tarkempaa. Mini Load -toiminto pienelle pyykkimäärälle säästää sekin aikaa, vettä ja sähköä.

Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle tarkoitettu Iron assist -ohjelma helpottaa vaatteiden silittämistä tai jopa poistaa silitystarpeen, koska ryppyjen määrä vähenee.

Energiatehokkuutta vuodesta toiseen

Bosch kuivausrumpujen energialuokitus on A+++ (EEC), ja niidenkin energiankulutus alittaa energialuokituksen vaatiman tason. Rakenteen ja ilmalämpöpumpputekniikan ansiosta koneen energiatehokkuus on 10 prosenttia parempi kuin EEC A+++2.

Itsepuhdistuvan kosteudentiivistimen ansiosta kuivausrumpu säilyttää kuivaus- ja energiatehokkuutensa vuodesta toiseen. Uuden, nopeussäädetyn kompressorin ansiosta kuivausprosessi on hiljainen, ja tarvittaessa myös erityisen nopea. Iron Assist -ohjelma auttaa vähentämään tekstiilien ryppyjen määrää.

Älykästä yhteispeliä

Pyykinpesukoneen ja kuivausrummun yhteistyötä tehostaa Home Connect – sovellus. Sen avulla pyykinpesukone voi kertoa kuivausrummulle mitä pesuohjelmaa on käytetty, jolloin kuivausrumpu osaa valita optimaalisen kuivausohjelman. Home Connect -sovelluksesta saa halutessaan myös ladattua lisäohjelmia ja pyytää vaikka sovellusta ilmoittamaan, kun pesu on valmis.

Valmistajan suomenkielisiltä kotisivulta saa lisätietoja Bosch Series 8:n pyykinpesukoneista ja kuivausrummuista.