Samsung Odyssey Neo G7 on litteä 43-tuumainen mini-led-pelinäyttö

Samsung Odyssey Neo G7 on kookas 43 tuuman pelinäyttö, joka tarjoaa laajemman näkökentän ja tarkat yksityiskohdat. Se tuottaa aiempaa todentuntuisempia pelimaailmoja, joihin voi uppoutua täysillä.

– Pelimonitorimarkkina kasvaa, ja pelaajat toivovat entistä enemmän ominaisuuksia näytöiltään. Paremman pelikokemuksen lisäksi rakennamme uusia älykkäitä ominaisuuksia näytöillemme, jotka tarjoavat pelaajille all-in-one-ratkaisun teknologialle ja viihteelle. Innovaatioidemme ansiosta pelaajat voivat uppoutua peleihinsä visuaalisen suorituskyvyn avulla, joka lisää voimakkaita tunnekokemuksia, kertoo Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

Samsung Odyssey Neo G7 on suunniteltu tarjoamaan todenmukaista kuvanlaatua, mukautettavan ja suorituskykyisen katseluympäristön sekä yksilöllisiä ominaisuuksia optimaalista pelaamista ja viihdettä varten.

Riittävän iso kaikille peleille ja alustoille

Suuren 43 tuuman näytön tarkkuus 3 840 x 2 160 pistettä eli 4k uhd. Lisäksi Vesa Display HDR600 ja HDR 10+ -sertifikaatit mahdollistavat edistyneen kuvanlaadun ja nykypäivän parhaan grafiikan. Odyssey Neo G7:n hyödyntämä Quantum Matrix -tekniikka perustuu tiheästi pakattuihin Quantum Mini Ledeihin. Ne tuottavat valmistajan mukaan täyteläisemmän mustan, laajemman väriavaruuden ja enemmän yksityiskohtia jopa hämärissä peliympäristöissä. Mattapinta vähentää valon heijastumista ja antaa suuren näytön toistaa yksityiskohtia, samalla kun pelaaja keskittyy peliin.

Odyssey Neo G7 on loistava näyttö mille tahansa pelialustalle. Näytössä on yksi DisplayPort- ja kaksi HDMI2-liitäntintä, jotka sopivat sekä pelikoneeseen että konsoleihin. Sisäänrakennetun wi-fi- ja bluetooth-yhteyden kautta voi pelata myös mobiilipelejä suuremmalla näytöllä. Pelaaminen onnistuu jopa ilman konsolia pilvipalveluiden kautta.

Suorituskyky vie pelaamisen seuraavalle tasolle

Suuri 144 hertsin virkistystaajuus ja 1 millisekunnin (mprt) vasteaika varmistavat nopean, tasaisen vasteen ja mahdollistavat tarkat hiiren liikkeet. Jopa intensiivisimmillä hetkillä Odyssey Neo G7 ylläpitää erittäin sujuvaa ja nopeaa pelikokemusta ja vähentää pätkimistä, syöttöviivettä ja kuvan repeytymistä AMD FreeSync Premium Pro -tuen ansiosta.

Innovatiivisten ominaisuuksien avulla voi säätää kuvan kokoa, sijaintia ja jopa kuvasuhdetta optimaalista peliasetusta varten. Toiminnon Flex Move Screen avulla pystyy säätämään näytön kokoa 20-43 tuuman välillä ja jopa siirtämään näytön sijaintia ruudulla riippuen pelattavasta pelistä.

Suorituskyvyn mukauttaminen onnistuu tehokkaalla Samsung Game Bar -työkalulla, jolla tärkeimpiä asetuksia voi tarkastella ja muuttaa nopeasti poistumatta peliruudulta. Työkalulla voi muokata ruudun päivitysnopeutta (fps, frames per second), kuvasuhdetta, laajasävykuvan hdr- aluetta ja muuttuvaa virkistystaajuutta (vrr, variable refresh rate) sekä säätää asetuksia, kuten kuvasuhde, vasteaika ja pelikuvatila.

Älykkäitä ominaisuuksia

Uuden näytön älykkäät ominaisuudet vastaavat monenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi Samsung Smart Hub ja Samsung Gaming Hub tarjoavat mahdollisuuksia mukauttaa käyttökokemusta. Samsung Gaming Hubon all-in-one-pelien suoratoistoalusta, joka mahdollistaa välittömän pääsyn kumppaneiden, kuten Xboxin ja NVIDIA GeForce NOW:n, peleihin ilman pelien lataamista tai tallennustilavaatimuksia.

Lisäksi näytön saa toimimaan älytelevision tavoin Samsung Smart Hubin kautta. Kumppaneiden, kuten Prime Videon, Netflixin ja YouTuben, sovelluksilla pääsee nauttmaan erilaisista over-the-top (ott) -sisällöistä internet-yhteyden avulla ilman näytön liittämistä toiseen laitteeseen.

Samsung Odyssey Neo G7 maksaa 1 400 euroa ja se tulee Pohjoismaissa saataville helmikuussa. Lisätietoja Odyssey Neo G7 -näytöstä voi lukea täältä.