Bosch ErgoMaster Series 6 on erinomaisen kestävä ja suorituskykyinen sauvasekoitin

Bosch ErgoMaster Series 6 -sauvasekoittimen huipputehokas ilmajäähdytteinen moottori ja kulutusta kestävät keraamiset osat takaavat entistä paremman tehon ja pidemmän käyttöiän. Uudistettujen, ergonomisten osien ansiosta tasainen sekoitustulos saavutetaan vaivattomasti ja ilman roiskeita.

ErgoMaster Series 6 on osa Boschin uutta sauvasekoitintuoteperhettä, jossa ergonominen muotoilu yhdistyy käyttäjäystävällisiin uusiin ominaisuuksiin, kuten mahdollisuuteen säätää sekoituksen nopeutta puristusotteen voimakkuudella.

Pitkäikäistä suorituskykyä

Bosch ErgoMaster Series 6 on suurivartinen tehosekoitin, jonka nopeutta säädetään portaattomasti suoraan kahvasta puristusotteen voimakkuutta vaihtelemalla. Integroidun lapsilukon ansiosta lukitus on helppo poistaa yhdellä kädellä. Ergonominen, liukuesteellä päällystetty kahva takaa valmistajan mukaan miellyttävän ja turvallisen käytön.

– Oli kyse sekoittamisesta, vatkaamisesta, pilkkomisesta, viipaloimisesta, raastamisesta tai kuutioimisesta, sauvasekoittimen tärkein tehtävä on helpottaa ruoanlaittoa. Jotta työn jälki olisi lisäksi laadukasta, täytyy sekoittimen olla tehokas. ErgoMaster Serie 6 -sauvasekoittimessa moottoriyksikön ja sekoitusjalan välinen liitos on valmistettu kulutusta erinomaisesti kestävästä keraamisesta materiaalista perinteisen muovin sijaan. Innovatiivinen liitäntätapa takaa, että laitteen suorituskyvystä riittää iloa vuosiksi eteenpäin, kertoo Boschin osastopäällikkö Johan Stendin.

Sauvasekoittimen uudistetun teräjärjestelmän ansiosta ”Flow Booster” -sekoitusjalka ja neljäteräinen leikkuuosa kykenevät saumattomaan yhteistyöhön, joka mahdollistaa tasaisen sekoitustuloksen. Ainesosien virtausta tehostavan leikkuuosan alhainen imuteho takaa roiskeettoman työskentelyn nopeudesta riippumatta.

Ilmajäähdytteinen moottori

Bosch ErgoMaster Series 6 on markkinoiden ensimmäinen sauvasekoitin, joka on varustettu huipputehokkaalla ilmajäähdytteisellä moottorilla (1200 W). Se takaa moottorin tehokkaan jäähdytyksen, joka vähentää ylikuumenemista. Tarvittaessa Bosch antaa moottorille kymmenen vuoden takuun. Rikkoutumistapauksessa moottori on helppo korjata.

Bosch ErgoMaster Serie 6 maksaa noin 140 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.