Samsung Galaxy A54 5G ja A34 5G -puhelimiin kehittyneemmät kamerat, näyttö ja akkukesto

Samsungin suositun A-sarjan uusimmat tulokkaat ovat Galaxy A54 5G ja Galaxy A34 5G. Ne sisältävät uusimpia Galaxy-innovaatioita ja tarjoavat muun muassa entistä paremmat kamerat ja videokuvausominaisuudet, kirkkaan ja terävän näytön sekä jopa kahden päivän akkukeston.

Galaxy A54 5G ja Galaxy A34 5G hyödyntävät edistyksellisiä yökuvaus- ja tekoälyominaisuuksia ja ne tuottavat valmistajan mukaan upeita ja laadukkaita kuvia niin hämärissä kuin kirkkaassakin valaistuksessa. Lisäksi Galaxy A54:llä saa tarkan kuvan selfie-otoksiin ja videopuheluihin 32 megapikselin etukameralla.

Galaxy A -sarjan puhelinten luvataan tuottavan selkeää videokuvaa, ja niiden paranneltu optinen kuvanvakain ja videokuvauksen digitaalinen kuvanvakain torjuvat tärinää ja epätarkkuutta. Jälki on selkeää, vaikka kuvaaja olisi liikkeessä tai kädet hieman epävakaat. Yötila lisää kameran pikselikokoa, jolloin hämärässä otetut kuvat ovat ayksityiskohtaisempia.

Ei-toivotut varjot ja heijastukset voi poistaa nyt myös Galaxy A -sarjan laitteissa paranneltujen muokkaustyökalujen avulla.

Mahtava suorituskyky ja kirkas näyttö

Molemmissa puhelimissa on kirkas Super Amoled -näyttö. Näyttöjen mitat ovat 6,4 tuumaa (A54) ja 6,6 tuumaa (A34). Molempiin näyttöihin on tehty parannuksia, ja nyt kuva on entistä selkeämpi jopa kirkkaassa auringonvalossa. Virkistystaajuus on 120 Hz.

Samsung takaa Galaxy A54 5G ja Galaxy A34 5G -puhelimille jopa neljän sukupolven käyttöjärjestelmän päivitykset ja viiden vuoden tietoturvapäivitykset. Tämä varmistaa, että käyttäjillä on pääsy uusimpiin ohjelmistoihin ja tietoturvaan, jolloin puhelin myös pysyy pidempään käyttökelpoisena.

Tietoturvallinen ja säänkestävä

Samsung Knox pitää puhelimeen tallennetut tiedot tallessa korkeatasoisen mobiilisuojauksen avulla. Tietoturva ja tietosuoja -välilehdeltä voi tarkistaa helposti miten sovellukset keräävät tietoja ja rajoittaa sovellusten tiedonkeruuta. Private Share -toiminto on käytännöllinen silloin, kun halutaan jakaa tärkeitä tiedostoja, jotka sisältävät arkaluontoisia tai henkilökohtaisia tietoja. Näin tiedostoja pystyy jakamaan määrätyille vastaanottajille määrätyin rajoituksin ja esimerkiksi kuvakaappaukset eivät ole mahdollisia.

Molempien mallien IP67-luokiteltu veden- ja pölynkestävyys parantavat puhelinten käytettävyyttä arjessa. Galaxy A54 5G ja Galaxy A34 5G ovat tietenkin yhteensopivia Galaxy-ekosysteemin kanssa, mikä mahdollistaa saumattoman yhteyden eri laitteiden välillä.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy A54 5G -puhelimen värin voi valita neljästä värivaihtoehdosta, jotka ovat Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet ja Awesome White. Galaxy A34 5G on saatavilla neljässä värivaihtoehdossa, jotka ovat Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet ja Awesome Silver.

Puhelimien hinnat ovat A54 5G (256GB) 549 €, A54 5G (128GB) 499 €, A34 5G (256GB) 469 € ja A34 5G (128GB) 399 €. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.