TCL 4k qled C64 -sarjan televisiot Pohjoismaiden markkinoille

Uusimissa TCL Electronics -malleissa yhdistyvät upean hdr-laajasävykuvan tuottava qled-tekniikka, 4k hdr pro -tarkkuus ja 60 Hz motion clarity -liikkeentoisto.

TCL 4k qled C64 -televisiot soveltuvat valmistajan mukaan niille, jotka etsivät laadukasta ja vuorovaikutteista kotiviihdettä elokuvien, urheilun tai pelien katsomiseen osana yhdistettyä ja älykästä elämäntapaa.

Viimeisimmän Quantum Dot -tekniikan ansiosta TCL C64 -sarjan tv:t toistavat yli miljardi väriä ja sävyä. Kirkkaus yltää arvioon 450 nit, joten erinomaisesta kuvanlaadusta voi nauttia myös kesän lähestyessä, kun aurinko paistaa televisiohuoneeseen. Hdr pro- ja 4k hdr pro tuottavat valmistajan mukaan suuren kontrastin ja eloisat värit tinkimättä varjoista ja hienoimmista yksityiskohdista. Tilaääni toistetaan edeltävien mallien tavoin Dolby Atmos -tekniikalla.

TCL:n C64-mallisto on saatavana 43-, 50-, 55-, 65-, 75- ja 85-tuuman versioina. Hintaluokat ovat vastaavasti 700, 800, 900, 1100, 1700 ja 2300 euroa. Lisätietoja TCL-televisioista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.