Samsung Smart Monitor -näytöt lisäävät tuottavuutta ja soveltuvat moneen käyttöön

Samsung Smart Monitor -näytöt M8, M7 ja M5 antavat mahdollisuuden räätälöidä toimintoja ja ominaisuuksia oman tyylin ja tarpeiden mukaan – onpa kyse viihteen katsomisesta tai työnteosta.

Samsung Smart Monitor -malliston ensimmäiset uudet näytöt saapuvat myyntiin Pohjoismaihin elokuussa. Tämän vuoden M8-sarjan mallien Suomen hintojen odotetaan asettuvan 800–1 000 euron, M7-sarjan 650–700 euron ja M5-sarjan 400–500 euron tuntumaan.

– Nostamme maailmanlaajuisesti rimaa älykkäiden näyttöjen kohdalla uuden mallistomme avulla ja erityisesti parannellulla M8-mallillamme. Viihde, pelaaminen, tuottavuus, muotoilu ja yksilöity käyttömukavuus: yksi näyttö voi tarjota tämän kaiken, kertoo Hoon Chung, Samsung Electronicsin Visual Display -liiketoiminnan johtaja.

Tyylikästä muotoilua tilaan kuin tilaan

Mallisto koostuu yhdeksästä näytöstä, jotka on suunniteltu täyttämään monenlaiset tarpeet. M8, M7 ja M5 ovat saatavilla useissa eri väreissä ja kaikki kolme mallia saa sekä 32- että 27-tuumaisina. Mallin M8, jossa on 4k uhd -resoluutio ja 400 nitin enimmäiskirkkaus, saa valkoisena, vaaleansinisenä, vaaleanpunaisena ja vihreänä. M7-näyttö uhd-resoluutiolla ja 300 nitin enimmäiskirkkaudella on saatavilla valkoisena, kun taas M5-näytön full hd -resoluutiolla voi valita joko tyylikkään mustana tai valkoisena.

M8- ja M7-mallit ovat erittäin ohuita, vain 11,39 mm näytön ohuimmasta kohdasta. M8:ssa ja M7:ssä taakse on lisätty tyylikäs kalanruotokuvio. Kallistustuella varustettu, korkeussäädettävä jalusta auttaa säätämään M8:n katselukulmaa aina tarpeen vaatiessa. Näyttöä voi myös kääntää 90 astetta pystyyn, jolloin pitkien tiedostojen selailu muuttuu helpommaksi.

Näytöt, jotka määrittelevät älykkään viihteen uudelleen

Vuoden 2023 Smart Monitor M8-malli on saanut useita päivityksiä ja ominaisuusparannuksia edelliseen sukupolveen verrattuna. 4k-tarkkuuden, hdr 10+ -tuen ja 400 nitin enimmäiskirkkauden ansiosta M8 tarjoaa korkeatasoisen kuvanlaadun. M8:lla pääsee helposti Samsungin Gaming Hubiin, monipuoliseen suoratoistopalveluun, sekä Smart Hubiin, josta avautuvat muun muassa Prime Video, Netflix sekä YouTube. M8 ja M7 toistavat jopa 99 prosenttia srgb-väriavaruudesta.

Maksimaalinen tuottavuus

Vuoden 2023 Samsung Smart Monitor -mallistoa on kehitetty entistä saumattomampaan ja vaivattomampaan etätyöskentelyyn. Tietokonetta ei enää tarvitse kantaa mukana, koska Smart Monitor osaa muodostaa etäyhteyden langattomasti tietokoneisiin ja mahdollistaa niiden peilaamisen etätyöskentelyä varten.

M8-mallissa on magneettinen ja irrotettava kamera, joten lisäosien ostamiselle ei ole enää tarvetta. SlimFit-kamera tukee fhd-tarkkuutta ja videoneuvottelutoimintoja. Käyttäjät voivat lisäksi nyt muodostaa yhteyden Google Meetiin ja muihin sovelluksiin hyödyntäen Auto Framing-ominaisuuksia kokouksissa. Lisäksi Multi View -toimintoa on päivitetty, ja se mahdollistaa nyt Microsoft 365:n ja selainsovelluksen käytön koko näytön tilassa, mikä osaltaan vähentää tarvetta vaihtaa sovelluksia.

Kaikkien 2023 Samsung Smart Monitor -mallien käyttöliittymää on parannettu lisäämällä hiiren ja näppäimistön ohjaustoimintoja moniin sovelluksiin, mukaan lukien SmartThings ja Smart Hub. Näin suosikkisisältöä voi selata vaivattomasti ilman kaukosäädintä.

Uusia yksilöllisiä ominaisuuksia

Kaikkia kotona olevia IoT-laitteita voi nyt hallita helposti yhdeltä näytöltä sisäänrakennetun IoT-keskuksen avulla. Keskus tukee Zigbee- ja Thread-tekniikoita. M8- ja M7-malleissa on myös sisäänrakennetut ääniohjauksen avustajat, mukaan lukien Bixby ja Amazon Alexa. Niiden avulla näyttöä voi ohjata puhekomennoilla. M8- ja M7-mallit tukevat myös Far Field Voice -toimintoa sisäänrakennetun mikrofoninsa ansiosta, joka mahdollistaa näytön puheohjauksen.

Uusi My Contents -ominaisuus avaa nopean pääsyn hyödyllisen tiedon äärelle. Kun näyttö on valmiustilassa ja havaitsee aikaisemmin rekisteröidyn älypuhelimen Bluetooth Low Energy (BLE) -toiminnon kautta, näyttö käynnistyy esitellen käyttäjän valokuvia, paikalliset säätiedot ja paljon muuta yhdellä silmäyksellä. Näyttö palaa valmiustilaan, kun älypuhelin on kantaman ulkopuolella.

Lisätietoja Samsung Smart Monitor -näytöistä saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.