Sony SRS-XV800 on monikäyttöinen kaiutin kesän parhaisiin juhliin

Sony SRS-XV800 -bilekaiutin levittää äänen kaikkiin suuntiin ja sitä voi kuunnella bluetooth-yhteydellä sekä sisällä että ulkona. Akku riittää jopa 25 tunnin kuunteluun. Kaiutin tuottaa äänen lisäksi myös näyttäviä valoefektejä.

Sonyn X-Balanced-kaiutinelementit takaavat valmistajan mukaan tukevan ja alas ulottuvan bassotoiston myös suurilla äänenvoimakkuuksilla. Mega Bass -painikkeesta saa vieläkin tuhdimman bassopotkun. Viisi eteen ja taakse suunnattua diskanttielementtiä levittävät äänen tasaisesti kaikkialle.

Musiikkilähteenä toimiva mobiililaite tai tietokone kytketään kaiuttimeen bluetooth-yhteydellä. Kitaralle tai mikrofonille on oma liitin, minkä lisäksi äänen saa kuuluviin linjatulon, optisen digitaalitulon tai usb-liitännän kautta.

Sadan kaiuttimen voimalla

Sony SRS-XV800 on omiaan myös tv-äänen kuunteluun, ja kaksi XV800:aa voi kytkeä langattomasti stereopariksi. Party Connect Bluetooth -toiminto liittää jopa sata yhteensopivaa Sonyn Bluetooth-kaiutinta yhdeksi langattomaksi äänijärjestelmäksi.

Monivärinen valaistus vaihtuu musiikin tahtiin. Toimintoja hallitaan kosketuspaneelilla jopa pimeässä. Lisäasetuksiin pääsee Sony | Music Center -sovelluksessa, jossa voi optimoida ääniasetuksia, hallita musiikkia tai valita suosikkivalaistuksen tai -värin.

Sony SRS-XV800 soveltuu sekä sisä- että ulkokuunteluun. Sitä on helppo siirtää kotona ja pihalla kahvojen ja tukevien pyörien avulla. Kaiutin sietää roiskevettä (ipx4), joten pieni sade- tai juomaroiske ei pilaa juhlia.

Kaiuttimen mitat ovat 32 x 72 x 38 cm, paino 18,5 kiloa ja hinta noin 800 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.