Tehokas varsi-imuri Samsung Bespoke Jet AI hyödyntää tekoälyä

Akkukäyttöinen Samsung Bespoke Jet AI yltää jopa 280 watin imutehoon. Se sisältää itsestään tyhjentyvän, parannellun All-in-one Clean Station -puhdistusaseman ja tekoälyyn perustuvia toimintoja, jotka helpottavat siivousta ja pienentävät virrankulutusta.

Bespoke Jet AI -imurissa on Samsungin tähän saakka tehokkain imurimoottori Hexajet Motor 2.0. Se tarjoaa jopa 280 watin imutehon ja jopa 730 watin moottoritehon. Ultrakevyt moottori painaa vain 150 grammaa, mikä tekee käytöstä helppoa ja mukavaa samalla, kun imutehoa on 25 prosenttia ja puhdistustehoa 52 prosenttia enemmän edelliseen malliin verrattuna.

Akku riittää jopa 100 minuutin imurointiin. Se on paras suoritus kaikista Samsungin langattomista varsi-imureista. Tehokas 4 500 milliampeeritunnin akku tarjoaa 80 prosenttia enemmän kapasiteettia aiempiin malleihin verrattuna ja se on optimoitu säilyttämään jopa 70 prosenttia suorituskyvystään jopa 500 syklin ajan.

Kätevää siivousta

Bespoke Jet AI sisältää työskentelyä helpottavia harjoja ja tarvikkeita. Active Dual Brush -harja puhdistaa valmistajan mukaan tehokkaasti kaikenlaisia lattioita ja siinä on led-valaistus. Kätevästi muotoiltu sekä led-valolla varustettu Slim LED Brush+ -harja on oiva apu vaikeasti tavoitettavien alueiden tehokkaaseen puhdistamiseen. Imurin ja sen harjojen säilytystä varten suunniteltu muotoilu mahdollistaa laitteen kätevän säilyttämisen.

– Bespoke Jet AI -imuri on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin elämäntapoihin maailmanluokan imutehon ja tekoälypohjaisten puhdistustoimintojen ansiosta, mitkä sopeutuvat automaattisesti kaikkiin siivouspintoihin. Bespoke Jet AI on älykäs langaton imuri, joka auttaa käyttäjäänsä hoitamaan jokapäiväiset askareet ensiluokkaisella tavalla, kertoo Junwha Lee, Samsung Electronicsin Digital Appliances -liiketoiminnan Customer Experience -tiimin varatoimitusjohtaja ja päällikkö.

Tekoäly helpottaa imurointia

Uuden, Samsungin AI Optimum Tech -tekniikkaan pohjautuvan tekoälytilan avulla Samsung Bespoke Jet AI tarjoaa tehokkaan puhdistuksen erilaisissa ympäristöissä. Se on ensimmäinen langaton varsi-imuri, jossa on itsenäisen turvallisuustieteen johtavan organisaation UL Solutionin AI-tekoälyverifikaatio. Täysin uuden AI Cleaning Mode -tilan avulla imuri voi määrittää lattiatyypin optimoidakseen sekä puhdistuksen että akunkestävyyden.

AI Cleaning Mode -siivoustilan avulla Bespoke Jet AI arvioi ensin harjan kuormituksen imuliikkeiden ohjausominaisuuden avulla ja ilmanpaineen paineantureiden avulla. Se analysoi tiedot ja määrittelee lattiatyypin, jolle se on asetettu. Algoritmi tunnistaa siivousalustan ja ottaa käyttöön optimaalisen imutehon ja harjanopeuden.

AI-puhdistustilan avulla virrankulutus voi pienentyä jopa 14 prosenttia ja ohjattavuus kasvaa jopa 6 prosenttia, kun imuri on käytössä Active Dual Brush -harjan kanssa. Käytettäessä Slim Led Brush -harjaa, akun kulutusta voidaan vähentää jopa 21 prosenttia ja ohjattavuutta voidaan lisätä jopa 8 prosenttia.

Bespoke Jet AI -imurin AI Cleaning Mode -tilan lisäksi SmartThings-sovellus ja Smart Wi-Fi -yhteys antavat mahdollisuuden säätää imuria ja sen toimintoja samalla, kun maksimaalinen imurointiteho säilyy älykkään itsetestausominaisuuden ansiosta.

Hygieeninen pölyn tyhjennys

Bespoke Jet AI -imurin päivitetty Auto Empty All-in-One Clean Station -tyhjennystoiminto käyttää Air Pulse -teknologiaa nopeampaan ja hygieenisempään pölysäiliön tyhjennykseen. Kun säiliö tyhjennetään, Air Spin Edge -teknologia pyörittää ilmaa jopa 1000 kierrosta minuutissa tyhjentäen siitä kaiken jätteen, mukaan lukien mahdollisesti säiliöön juuttuneet hiukset.

Päivitetty All-in-one Clean Station -toiminto tarjoaa myös entistä paremman automaattisen kannen sulkemisen, jonka avulla se sulkee kannen jokaisen tyhjennyksen jälkeen. Lisäksi se tarjoaa voimakkaan 99,999 prosentin pölynhallinnan monikerroksisella suodattimella, joka kerää hienojakoisen pölyn, sekä 997 prosenttia entistä paremman hiustenpoistokyvyn, jotta pölysäiliön tyhjentäminen olisi hygieenisempää.

Samsung Bespoke Jet AI maksaa noin 1 350 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.