TCL tuo viimeisentä Dolby Atmos FlexConnect -tekniikkaa uusiin televisioihinsa

TCL Electronics kertoo olevansa ensimmäinen, joka tuo Dolby Atmos FlexConnect -äänen vuoden 2024 televisioihinsa. FlexConnect yhdistää tv:n omat kaiuttimet ulkoisiin langattomiin kaiuttimiin ja tuottaa näin kuuntelijaa ympäröivän Dolby Atmos -tilatoiston.

Dolby Atmos FlexConnect antaa mahdollisuuden sijoittaa kaiuttimet vapaasti huoneen koon, muodon ja sisustuksen mukaan tai esimerkiksi sähköpistorasioiden sijainnin perusteella. Järjestelmä on TCL:n ja Dolbyn mukaan helppo ottaa käyttöön, ja sen hallinta on käytännössä automaattista.

Kun kaiuttimet ovat paikoillaan, FlexConnect mittaa niistä tulevan äänen ja optimoi toiston huoneen ja kaiuttimien vaatimalla tavalla. Järjestelmän voi sovittaa erilaisille kaiutinasetelmille ja siihen on mahdollista vaihtaa tai lisätä kaiuttimia tarpeen mukaan.

TCL Electronics kertoo kehittävänsä langattomista kaiuttimista koostuvan malliston, joka tukee saumattomasti Dolby Atmos FlexConnect -tekniikkaa. Lisätietoja TCL-tuotteista saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta. Dolby Atmos FlexConnect -tekniikasta kertovat tarkemmin sekä TCL Electronics että Dolby.