Samsung Galaxy Tab A9 ja Galaxy Tab A9+ – viihdettä ja tuottavuutta samassa paketissa

Edullisen hintaluokan Galaxy Tab A9 -sarjan uudet tabletit toistavat laadukasta kuvaa sekä ääntä ja hallitsevat saumattoman moniajon. Ne asettuvat myös osaksi Samsungin laajaa ja monipuolista ekosysteemiä.

Samsung Galaxy Tab A9- ja A9+ -malleissa on tähän astisen A-sarjan suurimmat näytöt. Niillä katsoja voivat uppoutua elokuviin, ohjelmiin ja peleihin. Tab A9+:n äänimaailmasta vastaavat Dolby Atmos -tehostetut Quad-kaiuttimet. Luvassa on myös viiveetöntä pelaamista ja selailua, kiitos Galaxy Tab A9+:sta löytyvän jopa 90 Hz:iin yltävän virkistystaajuuden.

Nopean 5g-yhteyden ansiosta katsojan ei tarvitse huolehtia suoratoiston keskeytymisestä edes ollessaan liikkeellä. Galaxy Tab A9 sisältää kaksi kaiutinta ja LTE-yhteyden. Molemmat tabletit on muotoilu tyylikkäästi ja niissä on käsittelyä helpottava sileä, mutta samalla pitävä takakansi.

Korkeatasoista suorituskykyä

Galaxy Tab A9 ja A9+ ovat valmistajan mukaan tehokkaita, suorituskykyisiä ja nopeita. Galaxy Tab A -sarjan suurin muisti ja tallennustila tuovat runsaasti tilaa asiakirjojen ja muistiinpanojen tallentamiseen.

Galaxy Tab A9+ on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja oppimiskykyä, ja se tuo pc-tason moniajoa tablettiin Samsung DeX:n avulla. Moniajo-toiminnolla jopa kolmea sovellusta voi ajaa näytöllä yhtä aikaa. Screen Recorder tallentaa näytön sisällön, jolloin aiempiin hetkiin ja tapahtumiin on helppo palata.

Galaxy Tab A -sarja on osa Samsung Galaxy -ekosysteemiä, joka mahdollistaa saumattoman yhteyden Samsung Galaxy -laitteiden kesken. Näin sisältöä on helppo siirtää matkapuhelimen, tabletin ja tv:n välillä. Kätevä Quick Share -toiminto yksinkertaistaa tiedostojen jakamista ilman laiteparin muodostamista.

Vankkaa tietoturvaa

Uusi Galaxy Tab A -sarja varmistaa myös, että tiedot ovat turvassa ja ne on asianmukaisesti suojattu Samsung Knoxin, eli Samsungin monikerroksisen suojausalustan avulla. Tietoturvan ja yksityisyyden hallintapaneelin avulla käyttäjät näkevät ja hallitsevat helposti, mitä heidän tiedoilleen tapahtuu.

Private Share -toiminto salaa sisällön ennen sen jakamista. Sen avulla voi muokata käyttöoikeuksia, asettaa vanhenemispäivämääriä ja niin edelleen. Suojatun wi-fi-yhteyden ansiosta Galaxy Tab A9:n tai A9+:n voi ottaa mukaan myös matkustaessaan ja huolehtimatta internet-verkkojen riskeistä. Internet-liikenne on salattu ja seurantasovellukset estetty, joten selaaminen on yksityistä ja turvallista.

Lasten iloksi ja hyödyksi

Tableteista on tullut olennainen viihteen ja oppimisen lähde myös lapsille. Samsung Kids auttaa lapsia navigoimaan turvallisesti digitaalisessa maailmassa. Yksinkertaisen käyttöönottoprosessin avulla vanhemmat ja huoltajat voivat valvoa ja hallita lasten toimintaa ja asetuksia digiympäristössä, luoda erillisiä profiileja jälkikasvulleen, asettaa peliaikoja ja seurata lasten katsomaa sisältöä. Lisäksi Samsung Galaxyn ”Edutainment” tarjoaa hauskaa ja mukaansatempaavaa sisältöä valmiina tabletissa.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Tab A9 -sarja on saatavilla 1. tammikuuta 2024 alkaen valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Värivaihtoehtoja on kolme, musta (graphite), hopeinen (silver) ja tummansininen (navy). Eri versioiden hinnat ovat ohessa.

Galaxy Tab A9 Wifi (64 Gt) alkaen 199 €
Galaxy Tab A9 LTE (64 Gt) alkaen 239 €
Galaxy Tab A9+ Wifi (64 Gt) alkaen 279 €
Galaxy Tab A9+ 5G (64 Gt) alkaen 329 €

Galaxy Tab A9 Wifi (128 Gt) alkaen 249 €
Galaxy Tab A9 LTE (128 Gt) alkaen 289 €
Galaxy Tab A9+ Wifi (128 Gt) alkaen 329 €
Galaxy Tab A9+ 5G (128 Gt) alkaen 379 €

Lisätietoja Samsung-tuotteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.