TCL saavutti testimenestyksiä C84-sarjalle ja QLED870-televisiolle

TCL kertoo vahvistavansa asemiaan televisioalalla Pohjoismaissa. Siitä on osoituksena muun muassa norjalaisen ElektronikkBransjenin myöntämä vuoden tv -arvo TCL C84 -sarjalle. Ruotsalainen Ljud och Bild teki puolestaan edullisten 75-tuumaisten ryhmätestin, jossa TCL QLED870 erottuu testin parhaana arvosanalla 6/6. Se sai myös vuoden parhaan television palkinnon 2023-2024.

Norjalainen ElektronikkBransjen on jälleen yhteistyössä kaupan alan asiantuntijoiden kanssa nimennyt vuoden tuotteen 15:ssä kategoriassa. Vuoden tv -kategoriassa TCL:n C84-sarja vei pokaalin kotiin tänä vuonna. Palkinnon kriteerien mukaan sillä on ollut oikeat tuoteominaisuudet, jotka ovat tuoneet markkinoille jotain uutta ja saavuttaneet odotetun korkean suosion norjalaisten kuluttajien keskuudessa.

TCL:n C84-sarjassa tarjoaa vaikuttavaa tekniikkaa yhdistettynä houkuttelevaan hintapisteeseen: 4k-resoluution mini-led yhdistää full array local dimming -himmennyksen qled-tekniikkaan, ja yhdessä 144 Hz:n Motion Clarity Pron, hdr10+:n, Dolby Visionin ja Dolby Vision IQ:n kanssa sen pitäisi tuottaa hyvä kirkkaus, laaja väriavaruus ja terävä kontrasti sekä runsaasti yksityiskohtia. Onkyo-äänijärjestelmä ja Dolby Atmos valmistajan mukaan takaavat erinomaisen äänenlaadun, ja sisäänrakennetulla Chromecastilla ja Google Assistantilla varustettu Google TV tarjoaa runsaasti viihdettä. Ominaisuudet, kuten Game Master Pro 2.0, 240 Hz: n pelikiihdytin ja 144 Hz: n VRR, tekevät televisiosta myös sopivan pelaamiseen. Tv on saatavilla 55, 65, 75 ja 85″ koossa.

TCL QLED870 oli testin paras huippuarvosanoilla

”Loistava kuvakone” oli TCL:n QLED870 arvio, kun Ljud och Bild testasi edullisia 75-tuumaisia televisioita. Myös EISA-palkinnon voittanut QLED870 on todella monipuolinen 4k qled tv, jossa on suora led-taustavalaistus ja paikallinen himmennys. Se tarjoaa erinomaisen formaattituen, mukaan lukien HDR10+ ja Dolby Vision sekä elokuville, sarjoille että peleille. Tv käsittelee jopa 144 Hz: n kuvataajuutta. QLED870:ssä on myös oma pelitila, Game Master Pro.

Testissä tv:tä arvioitiin näin: TCL tekee vaikutuksen erittäin kirkkaalla ja kontrastisella kuvalla, joka ylittää selvästi kilpailijat tässä testissä. QLED870 on loistava kirkkaus ja värintoisto, mutta onnistuu myös yhdistämään sen tarkkaan paikalliseen himmennykseen, jolla on todella kyky tuoda esiin yksityiskohdat erityyppisissä videomateriaaleissa. Tuloksena on kuva, joka todella ”ponnahtaa” parhaiden tuotantojen kanssa! Yhdessä fantastisen Google-käyttöliittymän kanssa TCL QLED870 purjehtii luokkansa selkeänä parhaana ja vaatii ansaitun testivoiton. Erittäin hyvä ostos!

TCL pysyy vahvana jumbo-tv-segmentissä

Yksi segmentti, joka jatkaa kasvuaan pohjoismaisilla tv-markkinoilla, on jumbokoko, eli kuvaruudun koko on vähintään 85 tuumaa.

– Kiinnostus ja kysyntä suurempia tv-ruutuja kohtaan kasvaa edelleen Pohjoismaissa. Filosofiamme on, että sinun pitäisi pystyä päivittämään suurempaan televisioon kohtuulliseen hintaan tinkimättä kuvanlaadusta ja tv-kokemuksesta. Juuri voittamamme palkinnot ovat kaksi todella hienoa todistetta siitä, että meillä on siihen tarvittavat tuotteet, sanoo TCL Nordicin maajohtaja Johan Huss.

Jumbo-tv-mallisto:

TCL P745, 85 ja 98 tuumaa – saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä tänään.
TCL MQLED80, 75, 85 ja 98 tuumaa – saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä tänään
TCL C955, 85 ja 98 tuumaa – saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä loppuvuodesta
TCL X955, 75, 85 ja 98 tuumaa – saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä loppuvuodesta

Lisätietoja TCL-televisioista saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.