Samsung laajentaa Self-Repair-korjausohjelmaansa ja tuo sen nyt myös Suomeen

Samsungin vuonna 2022 ensimmäisen kerran lanseeraama Self-Repair-korjausohjelma laajentuu niin laitteiden kuin saatavuudenkin osalta. Ohjelma on saatavilla nyt myös Suomessa ja siinä ovat ensimmäistä kertaa mukana Samsungin taitettavat puhelimet.

Samsungin Self-Repair-korjausohjelmassa ovat mukana nyt myös taittuvat älypuhelimet, mukaan lukien Samsung Galaxy Z Flip5 ja Z Fold5. Korjausohjelman taustalla on pyrkimys lisätä mukavuutta ja vaihtoehtoja, jotta laitteista saadaan irti mahdollisimman paljon ja niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Kuluvan joulukuun aikana ohjelmaan lisätään esimerkiksi Galaxy S23 -sarja, Tab S9 -sarja ja Galaxy Book2 -sarja.

Samsungin Self-Repair-korjausohjelma lanseerattiin ensimmäisenä Yhdysvalloissa vuonna 2022. Sen jälkeen ohjelma on laajentunut Etelä-Koreaan, Brasiliaan, Meksikoon ja valikoituihin Euroopan maihin aiemmin tänä vuonna. Nyt Samsung laajentaa ohjelmaa 30 lisämaahan Euroopassa, joihin lukeutuvat esimerkiksi Suomi, Norja, Tanska, Kreikka ja Portugali.

Ohjelman ansiosta laitteita voi korjata alkuperäisillä varaosilla itse. Se mahdollistaa esimerkiksi näytön, takalasin, latausporttien, kaiuttimen, sim-kortinpidikkeen, sivunäppäimen ja äänenvoimakkuusnäppäimen vaihdon Galaxy-älypuhelimissa. Lisäksi Galaxy Book -sarjasta on mahdollisuus korjata kannettavan tietokoneen etu- ja takaosa, näyttö, akku, kosketuslevy, sormenjälkitunnistimella varustettu virtanäppäin, kumijalat, tuuletin ja kaiuttimet.

Samsungin Self-Repair-korjausohjelmasta voi lukea lisää täältä.

Ohjelmaan sisältyvät tuotteet näkee oheisesta taulukosta (tuotteet, alue ja päivämäärä voivat vaihdella markkinoittain).