Seuraavan sukupolven pc Samsung Galaxy Book4 Edge laajentaa Galaxy AI -ekosysteemiä

Samsung ja alan johtavat kumppanit kiihdyttävät yhdessä tekoälyn kehitystä. Siitä on osoituksena seuraavan sukupolven tekoälytietokone Galaxy Book4 Edge. Yhdessä Snapdragon X Elite -alustan ja huipputason hybridi-AI-integraatioiden avulla Galaxy Book4 Edge tehostaa valmistajan mukaan pc-käyttökokemusta ja auttaa luomaan tiiviin mobiili-AI-ekosysteemin.

– Galaxy Book4 Edge laajentaa näkemystämme tekoälyllä tehostetusta liitettävyydestä. Se tuo mobiililaitteet ja PC-tietokoneet lähemmäs toisiaan sekä muokkaa AI-käyttökokemuksen kautta sitä, miten laitteiden kanssa toimitaan. Nämä uuden sukupolven AI PC:t tuovat mukanaan seuraavan tason suorituskyvyn, jonka mahdollistavat Samsung Galaxy -käyttöliittymämme sekä ohjelmisto- ja laitteistoyhteistyömme alan johtavien toimijoiden kanssa, kertoo Samsung Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Tekoälyn yhdistettävyys paranee

Galaxy Book4 Edgen Galaxy AI-ominaisuudet mahdollistavat kattavat, Wi-Fi 7 -yhteyksillä tuetut laitteiden väliset yhteydet sekä tuovat laitteen sisäisen ja pilvipohjaisen prosessoinnin yhteen. Tämän hybridi-lähestymistavan myötä tekoälyominaisuuksia voidaan hyödyntää myös offline-tilassa ilman, että tietoturva kärsii. Laitteensisäisen tekoälyn myötä älykäs Snapdragon-alusta oppii käyttäjiltä, parantaa tuottavuutta ja optimoi AI-kokemuksia.

Galaxy Book4 Edgen myötä Galaxy-laitteiden kattavien tekoälyparannusten hyödyntäminen on helpompaa kuin koskaan. Galaxy Book4 Edge on Copilot+ PC, joka lisää tuottavuutta ja luovuutta käyttämällä yksinkertaista arkikieltä ja muuttaen näin laitteen käyttötapoja. Yhdistämällä mobiililaitte Galaxy Book4 Edgeen voi koe Galaxy AI -ominaisuudet entistäkin suurempina immersiiviseltä näytöltä Link to Windows -sovelluksen avulla. Circle to Search with Google[ -haun tulokset voi peilata tietokoneen näytölle ja liittää ne suoraan tiedostoihin nopeasti ja saumattomasti. Lisäksi Galaxy Book4 Edge tuo tietokoneelle suosikkitoiminnot, kuten Chat Assist ja Live Translate.

Samsung tuo yhteistyössä Microsoftin kanssa Copilot in Windows -ohjelmiston Galaxy Book -sarjaan, luoden toimivan yhdistelmän laitteensisäistä ja pilvipohjaista tekoälyä. Copilotin äänikomentojen kautta voi hyödyntää mobiililaitetta ja esimerkiksi asettaa hälytyksiä, hakea yhteystietoja ja lähettää viestejä. Copilot tukee myös älykkäitä toimintaehdotuksia tuottavuuden lisäämiseksi.

Saa enemmän aikaan nopeammin

Alusta asti tekoälyä varten suunniteltu Galaxy Book4 Edge esittelee AI-tietokoneiden seuraavan sukupolven tuomalla käyttäjille laaja-alaisen tekoälyn sekä mahdollisuuden saavuttaa enemmän vähemmällä vaivalla. 45:n TOPS:n NPU-tehotason SnapdragonX Elite -suoritin varustaa Galaxy Book4 Edgen valmistajan mukaan uskomattomalla suorituskyvyllä, joka kiihdyttää AI-ominaisuuksia kaikissa toiminnoissa. Kannettavien tietokoneiden nopeimmalla ja tehokkaimmalla Snapdragon-suorittimella tuettu Galaxy-tekoälyteknologia paranee jatkuvasti, tehden käyttökokemuksesta saumattoman ja responsiivisen.

Tiedostojen, mailien tai verkkosivujen etsiminen tietokoneella voi viedä paljon aikaa. Recall-palvelun avulla voi nyt kuvailla muistamiaan vihjeitä ja löytää etsimänsä kohteen helposti. Sisältöä voi etsiä myös aikaperusteisesti ja käyttää sitä uudelleen.

Nykypäivän hybridityöympäristössä videopuhelut ovat arkipäivää. Galaxy Book4 Edge auttaa ylittämään kielimuurit keskusteltaessa kansainvälisten kollegojen, ystävien tai perheen kanssa. Live Captions -ominaisuus mahdollistaa täsmällisen tekstityksen reaaliajassa. Ominaisuus muuttaa sovelluksesta riippumatta puhutut sanat englanninkieliseksi tekstitykseksi näytöllesi.

Galaxy Book4 Edge on suunniteltu tekemään työnteosta sujuvampaa ja yhtenäisempää kuin koskaan. Sen tukena on Snapdragon X Elite -suoritinalustan tehokas, 4 kertaa nopeampi AI-prosessointi. Sovellusten ja komentojen välillä voi siirtyä saumattomasti tekoälynäppäimellä, joka aktivoi tekoälyominaisuudet yksinkertaisella painalluksella. Galaxy Book4 Edge -tietokoneen akku riittää koko päivän työskentelyyn, ja akun latautuminen on sekin valmistajan mukaan supernopeaa.

Vapauta luova potentiaalisi missä ja milloin tahansa

Samsung Galaxy -käyttäjät pääsevät nyt nauttimaan entistäkin laajemmasta luovien työkalujen valikoimasta. Cocreator-ominaisuudella varustettu Galaxy Book4 Edge käyttää tekoälyä luovan toiminnan muuntamiseen: tee luonnoksista ja teksteistä taidetta tai syötä tekstikehotteita luodaksesi täysin uusia teoksia.

Vie videopuheluiden luovuus uudelle tasolle Windows Studio -tehosteilla. Videopuheluista saa hauskempia kokeilemalla tekoälyvetoisia kamerasuodattimia ja taustaefektejä tai nauttimalla äänitarkennuksesta, muotokuvasumennuksesta ja katsekontaktista.

Galaxy Book4 Edgen ensiluokkaiset näyttö- ja muotoilupäivitykset helpottavat luovaan työhön uppoutumista entisestään. Vision Booster -teknologia takaa paremman näkyvyyden ulkona ja heijastuksia ehkäisevä multi-touch-kosketusnäyttö vähentää merkittävästi häikäisyä Dynamic AMOLED 2X -näytön ohella. Erityisen ohut ja kevyt muotoilu takaa vapauden luovuuteen, iskipä inspiraatio missä tai milloin tahansa. 120 Hz:n adaptiivinen virkistystaajuus sekä elokuvamaiset kirkkaus- ja väristandardit muodostavat vaikuttavan näyttökokonaisuuden.

Auto Super Resolution -ominaisuuden avulla Galaxy Book4 Edge ei tee kompromisseja grafiikan suhteen, vaan tarjoilee teräväpiirtoista ja korkealaatuista pelikuvaa, joka skaalautuu ylöspäin reaaliaikaisesti.

Luotettavaa tietoturvaa Samsung Knoxin ja Microsoftin tukemana

Samsungin korkeatasoinen ja monikerroksinen Samsung Knox -tietoturva-alusta turvaa Galaxy Book4 Edge -tietokoneen kriittiset tiedot ja suojaa haavoittuvuuksilta turvatulla laitteistolla, reaaliaikaisella uhkien havaitsemisella sekä yhteistoiminnallisella suojauksella. Ja koska kyseessä on Microsoft Secured-core -tietokone, Windows-asiakkaat voivat luottaa laiteohjelmistoonsa, kiitos korkeimman tason Windows 11 -suojauksen.

Laitteen sisäisen tekoälyn avulla valikoidut Galaxy AI ja Copilot+ -ominaisuudet käsittelevät käyttäjätoimintoja lataamatta tietoja pilveen ja suojaten näin yksityisyyttä. Recall-palvelussa kuvasi ovat sinun. Ne pysyvät paikallisesti tietokoneellasi ja voit poistaa, säätää ja suodattaa tallennettavaa sisältöä helppojen hallintatoimintojen avulla. Hallitset aina itse sisältöjäsi ja voit luottaa yksityisyyteen. Pilvipohjaista AI-toimintaa edellyttävien ominaisuuksien osalta Microsoftin tietoturvapaketti tuo ympärivuorokautisen suojan. Device Privacy Settings –asetukset ovat neklin yksi osoitus Samsung Galaxy -laitteiden panostuksesta käyttäjän valinnanvapauteen ja tekoälyominaisuuksien suojaamiseen.

Valmiina liiketoiminnan tulevaisuuteen

Samsung Knox -järjestelmän parannetun turvallisuuden myötä Galaxy Book4 Edge tarjoaa yrityksille lähtökohdan AI-toimintojen integrointiin osaksi organisaatiotaan sekä auttaa niitä ottamaan seuraavat askeleet teknologisessa kehityksessä. Nyt yritykset voivat turvallisesti tarjota työntekijöilleen tekoälyvetoisia ominaisuuksia, jotka helpottavat työskentelyä. Työntekijät voivat esimerkiksi käyttää luonnollista kieltä etsiessään asiakirjoja nopeasti ja löytää helposti tarvittavat tiedostot sujuvan työnteon edistämiseksi. Lisäksi he voivat kommunikoida kollegoiden kanssa yli kielimuurien videopuheluiden Live Captions -käännöstyökalun avulla sekä vihdoinkin saada oman henkilökohtaisen avustajan, joka voi auttaa puheluiden soittamisessa, viestien lähettämisessä sekä yhteydenpidossa tien päällä.

Saatavuus: Galaxy Book4 Edge tulee saataville 18. kesäkuuta alkaen valikoiduilla markkinoilla, kuten Ranska, Saksa, Italia, Korea, Espanja, Iso-Britannia sekä Yhdysvallat. Hinnat ja saatavuus Suomessa ilmoitetaan myöhemmin vuoden 2024 aikana. Lisätietoja Galaxy Book4 Edge -mallista saa osoitteesta: https://www.samsung.com/galaxy-book/. Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastukeen, 030 6227 515