Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua imuroi ja moppaa samanaikaisesti

Johdoton Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua -pölynimurimoppi tehostaa siivousta yhdistämällä imuroinnin ja moppauksen. Se imuroi ja moppaa lattioita samanaikaisesti, mikä tekee siivouksesta tehokkaampaa ja puolittaa ajan, joka kuluu lattian puhdistamiseen liasta ja tahroista.

Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua perustuu uuteen 2in1 Dynamic Aqua -moppisuulakkeeseen, jossa yhdistyvät tehokas imukanava pölyn ja lian keräämiseen sekä kaksi pyörivää ja pestävää mikrokuituliinaa suuttimen pohjassa. Automaattinen veden annostelu lisää liinoihin juuri oikean määrän vettä, joten ne poistavat sitkeät tahrat kovista vinyyli-, kivi- ja laattalattioista, mutta myös herkemmiltä pinnoilta, kuten puulattioista. Kuten tavallisessakin moppauksessa, liinaan voi lisätä muutaman tipan haluamaansa lattianpuhdistusainetta.

Kodin kaikki pinnat voi puhdistaa perusteellisesti pölynimurimopin runsailla varusteilla. Mukana tuleva All Floor Dynamic Power Brush -harjasuulake on varustettu led-valalolla, joten imurointi etenee sujuvasti myös hämärästi valaistuissa huoneissa ja pimeissä nurkissa. Lisäsuulake sopii kaikentyyppisten pintojen puhdistamiseen, mukaan lukien matot. Mukana toimitettavan patjasuulakkeen avulla on helppo puhdistaa huonekaluja, ja imurin joustava putki varmistaa, että imurointi onnistuu myös matalien huonekalujen alta ilman kumartumista.

Helppoa ja tehokasta siivousta alusta loppuun

Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua on helppo pitää siistinä myös siivouksen jälkeen. Kätevän säiliön ansiosta imurin voi tyhjentää likaamatta itseään. Pyörivät mikrokuituliinat irtoavat siivouksen jälkeen helposti ja ne voi pestä pesukoneessa. Imurin mukana tulee myös muutama ylimääräinen moppityyny, jotta lattian puhdistusta varten ei tarvitse odottaa seuraavaa pyykkikertaa.

Tekniset tiedot

Imurointi ja moppaus yhdellä kertaa: 2in1 Dynamic Aqua -moppisuulake yhdistää tehokkaan pölynkeräyksen kahteen moottoroituun Power Spinning Pads -moppityynyyn ja automaattiseen vettä annostelevaan Automated Water Dosage -järjestelmään.

Hygieeninen lattian puhdistus: Active Stain Removal -toiminto tarjoaa perusteellisen märkäpuhdistuksen, joka poistaa sitkeimmätkin tahrat helposti ja nopeasti.

Hygieeninen siivous: Imuroinnilla ja moppauksella hygieenisesti puhdas lattia; 99,9 prosenttia puhtaampi ilma HEPA-suodatusjärjestelmän ansiosta sekä hygieeninen huolto ilman ihokosketusta likaiseen veteen tai moppityynyihin. Laitteessa on raikasvesisäiliö ja mikrokuituisten moppityynyjen poisto onnistuu kätevistä kaistaleista vetämällä.

Boschin joustavin laite: 90 astetta taivutettava Flex Tube -joustoputki helpottaa vaikeapääsyisten paikkojen, kuten matalien huonekalujen alta puhdistamista kumartumatta. Aqua-suulakkeen 180 astetta kääntyvän ominaisuuden ansiosta imurilla voi puhdistaa lattian reunoja myöten sekä liikuttaa suutinta helposti ranneliikkeellä huonekalujen ja irrallisten esineiden, kuten lelujen ympärillä.

Voimakas imuteho tehokasta siivousta varten: led-valaisimella varustettu All Floor Dynamic Power Brush -harjasuulake varmistaa perusteellisen imuroinnin kaikilla lattiapinnoilla, myös matoilla. Yhdessä tehokkaan, jopa 66 000 kierrosta minuutissa pyörivän harjattoman Turbo Spin -moottorin kanssa se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

Kaksi 3,0 Ah:n akkua: Pölynimurimopissa on kaksi Power For All -järjestelmän akkua, joita voidaan käyttää yhdessä yli 70 työkalun kanssa Boschin vihreästä kodin ja puutarhan tuotesarjasta sekä useiden muiden valmistajien laitteiden kanssa. Lisätiedot osoitteesta: www.powerforall-alliance.com

Mukana tulevat varusteet: 2in1 Dynamic Aqua Mop -moppisuulake, All Floor Dynamic Power -harjasuulake led-valaistuksella, kaksi paria mikrokuituisia moppityynyjä, patjasuulake, joustava rakosuulake, 2in1 -huonekaluharja ja verhoilusuutin sekä vaihdettava akku.

Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua -pölynimurimoppi maksaa noin 600 euroa. Laitteessa on 10 vuoden Bosch-moottoritakuu. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.