TCL Nxtframe Pro on TCL:n ja Bang & Olufsenin yhteistyön ensimmäinen hedelmä

TCL esitteli uusia tuotteitaan Berliinin IFA 2024 -messuilla. Niistä mielenkiintoisin lienee TCL Nxtframe tv, jossa valmistajan mukaan yhdistyvät edistyksellinen näyttötekniikka, viihde, muotoilu ja taide. Nxtframe-mallisto on saatavilla valituilla Euroopan markkinoilla vuoden 2024 loppuun mennessä useissa eri kokoluokissa aina 75 tuumaan saakka.

TCL Nxtframe tv:n Pro-versiossa on Bang & Olufsenin äänentoisto, ja se on ensimmäinen tuote TCL:n ja Bang & Olufsenin hiljattain käynnistämässä yhteistyössä. Television omien kaiuttimien ja subwooferin ääni on viritetty ja testattu Bang & Olufsenin standardien mukaisesti.

– Tämä yhteistyö avaa mahdollisuuksia molemmille tuotemerkeille. Yhteistyöllä tarjoamme TCL:n asiakkaille äänikokemuksia, jotka parantavat yleistä tuotekokemusta. Samalla tämä on uusi osoitus sitoumuksestamme laajentaa lisenssikumppanuusliiketoimintaamme, sanoo Duncan McCue, liiketoiminnan kehittämisestä ja strategisista kumppanuuksista vastaava varatoimitusjohtaja.

– Olemme innoissamme tämän kumppanuuden mahdollisuuksista. Integroimalla Bang & Olufsenin asiantuntemusta edelleen toivomme voivamme laajentaa kotiviihdealan rajoja ja tutkia mahdollisesti entistä kehittyneempiä äänijärjestelmiä ja innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat käyttäjillemme entistä paremman viihdekokemuksen. TCL:llä olemme sitoutuneet kehittymään ja tarjoamaan kuluttajillemme parasta teknologiaa ja muotoilua, sanoo Stefan Streit, TCL Europen CMO.

TCL Nxtframe tv ei valmistajan mukaan ole pelkkä televisio, vaan myös monipuolinen taideteos, jossa on mukautettavat kehykset ja tunnustettu TCL:n kuvanlaatu. Vain 27,9 mm:n paksuuden ansiosta tv integroituu saumattomasti kotiin. Pro-versiossa on langaton Bang & Olufsenin soundbar ja subwoofer, jotka takaavat ensiluokkaisen äänen.

Nxtframe-televisioiden hinnat alkavat noin 1 500 eurosta. Lisätietoja TCL-tuotteista saa valmistajan kotisivuilta.