Tiedote. Julkaistu: 18.02.2016 klo 09:38
Elektroniikan tukkukauppiaat ry

Hyvä median edustaja,

Elektroniikan Tukkukauppiaat (ETK) ry. haluaa auttaa sinua löytämään taustatietoja sekä asiantuntijayhteyksiä kodintekniikasta kirjoitettaviin artikkeleihin ja sähköiseen mediaan.

Helpoimmin tutustut aiheisiin uudistuneella sivustollamme GOTECH – Kaikki kodintekniikasta www.gotech.fi. Julkaisemme siellä artikkeleita alan uutuustuotteista sekä ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä. Tärkeä toimittajan tietolähde on myös neljännesvuosittain koottava myyntitilasto eli kodintekniikkaindeksi.

Tuotetietoa ja trendejä julkaistaan kategorioittain: Kodinkoneet, Kuva ja ääni, Mobiililaitteet, Tarvikkeet, Tietokoneet, Pienkoneet ja Muut.

Voit myös ladata itsellesi Gotech-tapahtumakalenterin, josta näkee kuukausiteemoiksi valitsemamme ajankohtaiset aiheet sekä alan tärkeimmät messut vuoden loppuun saakka. Kalenterissa on myös linkit, joista voi lähettää haastattelupyyntöjä ja tiedusteluja eri aihealueita tunteville ETK ry:n edustajalle.

Tiedusteluja ottaa vastaan myös ETK ry:n toimitusjohtaja Taina Luukkainen, taina.luukkainen@etkry.com.

Elektroniikan Tukkukauppiaat ETK ry on kodintekniikka-alan kaupan elinkeinopoliittinen edunvalvontajärjestö. Vuonna 1925 perustetun järjestön jäsenyritykset harjoittavat kulutuselektroniikkatuotteiden ja kodinkoneiden valmistusta, maahantuontia ja/tai tukkukauppaa. ETK ry tilastoi, tiedottaa, osallistuu tutkimuksiin ja koulutustoimintaan sekä kansalliseen ja kansainväliseen yhdistysten väliseen yhteistyöhön kodintekniikka-alaa ja kauppaa koskevissa asioissa. www.gotech.fi