Tehokas ja huippuhiljainen Electrolux UltraSilencer Zen

Electrolux UltraSilencer Zen on markkinoiden hiljaisin pölynimuri. Sen äänitaso on vain 58 desibeliä, eli matalampi kuin normaali keskusteluääni.

01_Electrolux_Zen_avausElectrolux UltraSilencer Zen -pölynimureita saa tällä hetkellä neljänä eri mallina, jotka on kaikki varustettu Allergy Plus -suodattimella. Poistoilman pölyjäämä, energiatehokkuus ja puhdistuskyky kovalta lattiapinnalta ovat saaneet parhaan A-luokituksen.

Lippulaiva Zen Deluxe on valmistajan mukaan käyttömukavuuden huippuluokkaa. Sen digitaalinen näyttö kertoo muun muassa, milloin on aika vaihtaa imurin suodatin tai pölypussi.

Ekologisen Zen Green -mallin valmistamiseen käytetään kierrätettyä muovia. Zen All Floor on puolestaan kotonaan kaikilla lattiapinnoilla.

Zen Animal soveltuu nimensä mukaisesti lemmikkitalouksiin. Imurin mukana toimitetaan pieni, pyörivillä harjaksilla varustettu erikoissuulake karvojen ja pölyn puhdistamiseen tekstiilipinnoilta.

Erittäin hiljaisten pölynimurien ohella Electrolux on julkistanut Puhdista mielesi -ohjelman. Sen taustalla on ajatus, jonka mukaan imurointiin keskimäärin kuluvan 15 minuuttisen voi käyttää oman hyvinvoinnin edistämiseen.

Tietoisuusohjaaja Gunilla Lönnbergin kanssa yhteistyössä kehitetty ohjelma sisältää ohjeita vapaamuotoisesta meditoimisesta. Mukaan kuuluu myös taustaääniä, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen juuri UltraSilencer -imurien kanssa.

Electrolux UltraSilencer Zen -imureiden hinnat alkavat noin 250 eurosta. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

02_Electrolux_Zen_green