Kookas, kätevä ja turvallinen älypuhelin Samsung Galaxy Note7

Samsung on suurinäyttöisten älypuhelimien uranuurtaja. Tänään julkistettu Samsung Galaxy Note7 on entistäkin tehokkaampi ja turvallisempi työkalu, mutta samalla myös mainio viihdelaite.

02_galaxy-note7_avausIson ja laadukkaan 5,7 tuuman super amoled -näytön tarkkuus on 2560 x 1440 pistettä (518 ppi). Suuresta näytöstä huolimatta Galaxy Note7 on ohut (153,5 x 73,9 x 7,9mm) ja kevyt (169 g). Näyttöä on taivutettu hieman puhelimen reunojen yli, ja se tottelee kosketuksen ohella myös S Pen -kynää.

Kynän avulla pystyy nyt tekemään muistiinpanoja avaamatta näytön lukitusta. Se mahdollistaa lisäksi helpon gif-animaatioiden luomisen ja jakamisen. Uusi translate-ominaisuus kääntää ruudulla olevia vieraskielisiä tekstejä pitämällä kynää ruudun yllä. Muistiinpanojen ja piirustusten pitäminen järjestyksessä on sekin entistä helpompaa.

Uusi S Pen on valmistajan mukaan yhtä tarkka kuin tavallinen kynä. Päivitetty muotoilu ja pienempi kärki varmistavat, että kynä rekisteröi painallukset aiempaa herkemmin.

05_galaxy_note_vedessä

Samsung Galaxy Note7 ja S Pen kestävät upottamisen puolentoista metrin syvyyteen 30 minuutiksi ip68-standardin mukaisesti.

Iirisskanneri parantaa tietoturvaa

Sormenjälkitunnistimen lisäksi Samsung Galaxy Note7 on varustettu iirisskannerilla. Sitä voi käyttää näyttölukituksen avaamiseen ja Samsung Pay -maksujen hyväksymiseen. Samsung Knox -tietoturvaominaisuuksiin yhdistettynä Galaxy Note7 tarjoaakin mainion yhdistelmän turvallisuutta ja käytännöllisyyttä.

Puhelin sisältää erillisen kansion, joka on erityisen turvallinen tärkeille tiedoille. Salasanojen muistamista helpottaa Samsung Pass. Sen avulla sovelluksiin voi kirjautua iirisskannerilla tai sormenjälkilukijalla.

Viihdettä, valokuvia ja videoita

Hyväksi havaittu 12 megapikselin kamera ja f/1,7-valovoiman objektiivi ovat tuttuja Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimista. Valokuvien ohella kamera tallentaa laadukasta videokuvaa jopa 4k ultra hd -tarkkuudella. Etukameran tarkkuus on 5 megapikseliä ja valovoima f/1,7.

03_galaxy-note7_takaYhdessä Oculuksen kehittämien Gear VR -virtuaalilasien kanssa Galaxy Note7 tarjoaa huikean virtuaalitodellisuuskokemuksen missä tahansa. Tarkka näyttö ja tehokas suoritin pitävät huolen näkymien aitoudesta ja sulavasta liiketoistosta. Tarjolla lisäksi suuri määrä uusia sovelluksia ja pelejä, jotka vievät katsojan ennennäkemättömiin paikkoihin.

Galaxy Note7 tukee 3840 x 1920 pisteen resoluutioon yltävää Gear 360 -kameraa. Puhelimen kautta 360-videot voi jakaa esimerkiksi Facebook- ja YouTube 360 -palveluihin heti kuvaamisen jälkeen.

Valokuville, videoille, muille tiedostoille ja sovelluksille on 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy Note7 tarjoaa lisäksi micro sd -muistikorttipaikan ja kätevä usb-c-liitännän. Tehokas virranhallinta ja 3500 mAh:n akku pitävät puhelimen pitkään toiminnassa.

Yhteys Samsung-ekosysteemiin

Galaxy Note7 on yhteyspiste Samsungin laitteiden ja palveluiden ekosysteemiin. Liikkumistaan voi tarkkailla Gear Fit2 tai Gear IconX -laitteilla ja seurata dataa S Health 5.0 -sovelluksella. Tarkan liikkumisen seurannan lisäksi S Healthin kautta voi jakaa suoritustietoja ystäville ja haastaa heitä leikkimieliseen kilpailuun. Kaikki terveyteen liittyvä data on salattua ja Samsung Knox -järjestelmän suojaamaa.

Galaxy Note7:n Smart Switch -sovellus on päivitetty Samsung Cloud -ominaisuudella. Se kopioi ja siirtää sisältöä saumattomasti laitteiden välillä. Galaxy Note7 käyttäjille on tarjolla jopa 15 gigatavua ilmaista tallennustilaa Samsung Cloud -palvelussa.

Samsung Galaxy Note7 tulee Eurooppaan ja Suomeen 2. syyskuuta noin 880 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan, sinisen tai hopean. Ennakkomyynti alkaa Suomessa 16. elokuuta. Asiakkaille, jotka tilaavat laitteen ennakkoon DNA:n, Elisan, Soneran, Verkkokauppa.com:n, Gigantin tai Powerin kautta, lahjoitetaan upouudet Gear VR -virtuaalilasit. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

04_galaxy-note7_etu