EISA palkitsi LG:n oled-television jo viidentenä vuotena peräkkäin

EISA eli European Imaging and Sound Association palkitsi LG:n oled-television parhaana kalliimman hintaluokan televisiomallina Euroopassa jo viidentenä vuotena peräkkäin.

02_LG_OLED_TV_G6EISA-palkintojen voittajat valitsee joka vuosi 50 ääni- ja kuvatekniikan julkaisusta koostuva raati. Raadin jäsenet edustavat 20 Euroopan maata. Raati arvostelee tuotteita tekniikan, muotoilun ja innovaation perustella.

LG Signature OLED 65G6 -televisiota pidettiin nykyaikaisen teknologian huippuna. Raati oli vaikuttunut sen laadusta ja kyvystä tuottaa kuvaan täydellisen mustia osuuksia. Lisäksi raati kiitti televisiota sen tukemasta HDR 10- ja Dolby Vision -laajakuvasta. Kaikki tämä luo perustan erittäin korkealaatuiselle kuvantoistolle ja katseluelämykselle.

LG UH770V -televisio sai puolestaan European Smart TV -palkinnon hyvän kuvanlaatunsa ja intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta. Tämä on kolmas vuosi peräkkäin, kun parhaan älytelevision palkinto on myönnetty LG:lle.

LG G5 -älypuhelimelle myönnettiin European Mobile Innovation -palkinto modulaarisesta muotoilusta ja täysin metallisesta rungosta.

03_LG_UH770V_fin

04_LG_G5