PlayStation 4 Pro ja sopii yhteen Sonyn 4k hdr -televisioiden kanssa

PlayStation 4 Pro -pelikonsoli ja sen uusia ominaisuuksia tukevat PS4 Pro Enhanced -pelit näyttävät entistä herkullisemmilta ja toimivat sujuvammin kuin edeltävällä PlayStation 4:llä. Olennainen osa pelikokemusta on kuitenkin riittävän iso 4k hdr -näyttö.

01_sony_ps4_tvHdr-laajasävytoistoon yltävät Sonyn 4k ultra hd -televisiot ovat valmistajan mukaan mainio kumppani PlayStation 4 Prolle. PlayStation 4 on hallinnut hdr-toiston alusta asti, ja pelien lisäksi siitä on hyötyä myös yhteensopivia elokuvia katseltaessa.

Sonyn mukaan 4k-elokuvat katsotaan enenevässä määrin suoratoistopalveluista, joten uusi PlayStation 4 Pro ei sisällä ultra hd blu-ray -soitinta vaan tavallisen blu-ray-aseman.

Sony-televisioiden huippumallit ja PlayStation 4 Pro tukevat pelien uusia grafiikkaominaisuuksia ja pystyvät tasaamaan ruutunopeuden vaihteluita. Vaikka kuva on myös entistä tarkempi, kannattaa muistaa, että 4k uhd -television parempi erottelu pääsee oikeuksiinsa, kun ruutu on riittävän iso ja sitä katsoo sopivalta etäisyydeltä.

Lisätietoja Sonyn 4k ultra hd -televisioista ja PlayStation 4 Prosta löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivulta.

02_sony_ps4_tv