Mielen pesukoneet ja kuivausrummut saivat uusia ominaisuuksia

Vaikka Miele W1 Classic -pesukoneet ovat entistä monipuolisempia, nopeampia ja kätevämpiä, hinta on silti säilynyt ennallaan. Pesukoneita täydentävät lämpöpumpputekniikkaan perustuvat Miele T1 Classic -kuivausrummut.

Helmikuussa kauppoihin tulleissa Miele W1 Classic -pyykinpesukoneissa on tehokkaat moottorit, ja ne yltävät energialuokitukseen A+++. Uusi ominaisuus W1-mallien hintaluokassa on kapseliannostus. Siitä on hyötyä, kun pestään erityistä hoitoa vaativia tekstiilejä. T1 Classic -sarjan kuivausrummuissa voi puolestaan käyttää tuoksupatruunoita.

Classic-malliston pyykinpesukoneet ja kuivausrummut ovat muotoilultaan yhdenmukaisia ja tyylikkäitä. Niitä hallitaan Mielen kehittämän DirectSensor-käyttöliittymän avulla. Kaikki pesu- ja kuivausohjelmat sekä päälle- ja pois-toiminnot valitaan kierrettävällä kytkimellä. Vakio-ominaisuuksiin kuuluvat muu muassa ajastettu käynnistys sekä jäljellä olevan pesuajan näyttö.

Kestävää energiatehokkuutta

Energiatehokkuus on kuivausrummun tärkeimpiä valintaperusteita. Miele tarjoaa nyt parhaaseen luokitukseen (A+++ ) yltäviä kuivausrumpuja aiempaa edullisemmassa hintaluokassa.

Jotta todellinen energiankulutus säilyy luokituksen mukaisella tasolla, rummun lämmönvaihtimeen ei saa kertyä nukkaa. Mitä enemmän nukkaa kertyy, sen pitempään kone kuivaa – ja sitä enemmän kuluu energiaa.

Mielen T1-kuivausrummuissa on tehokas ja helposti puhdistettava suodatinjärjestelmä sekä huoltovapaa lämmönvaihdin. Näin varmistetaan, ettei lämmönvaihtimeen pääse lainkaan nukkaa, jolloin kulutusarvot pysyvät jatkuvasti alhaisella tasolla laitteen koko käyttöiän.

Mielen Classic-sarjan W1-pesukoneiden ja T1-kuivausrumpujen kapasiteetti on joko 7 tai 8 kiloa. Uudet Classic-mallit, kuten kaikki muutkin Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut, on testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö.

Miele Classic W1 -pesukoneiden hinnat alkavat 1100 eurosta ja Classic T1 -kuivausrumpujen noin 1300 eurosta.