Koti on keittiön sydän, mutta tunne ei aina välity sisustukseen saakka

Vietämme ison osan päivistämme keittiössä – perheen kanssa aamiaista syöden, ruokaa laittaen tai ystävien kanssa iltaa istuen. Miksi emme siis antaisi oman, persoonallisen tyylimme näkyä myös keittiön sisustuksessa.

Gorenje Retro Collection -kylmälaitesarjasta löytää vaihtoehtoja niin rohkeiden värien kuin romanttisen sisustuksen ystäville. Malliston jää- ja yhdistelmäkaapit toimivat niin osana retro-henkistä sisustusta kuin myös perinteisemmän keittiön väripilkkuna.

Kun keittiön katseenvangitsija on paikoillaan, sisustusta on helppo täydentää esimerkiksi ajan henkeen sopivilla vintage-lampuilla tai rohkeilla väriyhdistelmillä. Suurimmille retroilun ystäville on saatavilla myös erikoisversio, jossa muotoilun lähtökohtana on ollut 50- ja 60- luvulla suosioon noussut Volkswagen minibussi.

Viimeisintä kylmälaitetekniikkaa

Vaikka kaappien ulkokuori henkii vuosisadan puolivälin tunnelmaa, sisältä löytää kaiken mitä 2000-luvun jääkaapilta kaivataan.

AdaptTech -järjestelmä pitää kaapin lämpötilan tasaisena, vaikka ovea joutuisi kokkailun lomassa avaamaan useamminkin. FreshZone -laatikossa herkästi pilaantuvat ruoat säilyvät tuoreena pidempään, ja SimpleSlide -hyllyjen korkeutta voi säätää helposti tarpeen mukaan. Kaikki sarjan kaapit kuuluvat A+++ energiatehokkuusluokkaan.

Gorenje Retro Collection kylmäkaappien värivaihtoehtoina ovat tyylikkäät musta ja viininpunainen, romanttinen samppanja ja maitokahvi sekä rohkeat vaaleansininen ja kirkkaan punainen. VW Special Edition -malli on saatavana vaaleansinisenä tai viininpunaisena yhdistettynä vaaleaan samppanjan sävyyn – ja tietenkin hopeanväriseen Volkswagen logoon.

Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.