Uusia LG Styler -höyrykaappeja kestävään vaatehuoltoon

Höyrykaapissa vaatteet voi huoltaa hellävaraisesti ja kestävästi. Kaksi uutta LG Electronics Styler -mallia raikastavat vaatteet ja poistavat samalla allergeenit kuten pölypunkit ja siitepölyn.

Muotiala elää jatkuvassa muutoksessa, ja vahvaa huomiota kiinnitetään nyt koko ketjun kestävyyteen tuotannosta ja pakkauksista toimitukseen ja kierrätykseen. Toinen muotialalle tärkeä kestävän kehityksen näkökulma on vaatehuolto.

Oikeanlainen vaatehuolto voi pidentää vaatteen käyttöikää säilyttämällä värin ja muodon pitemmän aikaa ja voi johtaa vaatteiden kulutuksen vähenemiseen. Älykkään ja kestävän vaatehuollon avulla voimme vaikuttaa ilmastohaittojen vähentämiseen. Vaatteiden hellävaraisen käsittelyn lisäksi LG Styler käyttää vain puhdasta vettä – eli pesuaineita tai muita kemikaaleja ei tarvita lainkaan.

Tyylikäs peiliovi

LG Styler -höyrykaappien avulla kestävä vaatehuolto onnistuu kotona älykkäästi ja helposti. LG lanseerasi ensimmäisen höyrykaapin Pohjoismaiden markkinoille vuoden 2017 lopussa ja esittelee nyt kaksi aivan uutta saman kategorian tuotetta: LG Styler S3MFC:n ja LG Styler S5BB:n.

Mallissa S3MFC on kaikki alkuperäisen LG Stylerin toiminnot, mutta lisäksi mukana on peiliovi. LG S5BB on suurempi versio alkuperäismallista ja siinä on tilaa viidelle ripustimelle kolmen sijaan. Muilta osin tuotteet ovat samanlaisia ja tarjoavat samat älykkäät toiminnot ja hyödyt.

Tehokkaasti ja vettä säästäen

Höyrykaappi raikastaa vaatteet, jotka eivät ole kovin likaisia, ja huoltaa tavallisesti erityiskäsittelyä kuten kemiallista pesua vaativat vaatteet. Valitsemalla pesukoneen pesuohjelman sijasta LG Stylerin ohjelman voi säästää sekä aikaa että suuren määrän vettä. Höyrykaapin ohjelma kuluttaa noin ½ litraa vettä, kun taas pesukoneen ohjelmassa vettä kuluu noin 50–75 litraa.

LG Styler voidaan sijoittaa mihin tahansa eikä se tarvitse vesiliitäntää. Höyry tulee vesisäiliöstä, joka on sijoitettu kaapin pohjalle ja jonka voi helposti nostaa ulos täyttöä varten. Ohjelman aikana ripustimet värisevät samalla kun höyry imeytyy vaatteisiin. Höyryn ja värinän yhdistelmä raikastaa vaatteet, poistaa epämiellyttävät hajut ja suoristaa rypyt, joten saat lempivaatteesi nopeasti ja näppärästi käyttökuntoon. Lisäksi Styler poistaa valmistajan mukaan 99,9 prosenttia allergeeneista kuten pölypunkeista ja siitepölystä.

Terveellisempään arkeen

Altistumme päivittäin asioille, jotka voivat aiheuttaa allergiaoireita. Useimmissa kodeissa on runsaasti pölyä ja pölypunkkeja, ja joissakin myös eläinten karvoja. Ulkona altistumme siitepölylle ja muille allergeeneille. Kaikki tämä tarttuu vaatteisimme, mutta kun vaatteet raikastaa höyrykaapissa, valtaosa allergeeneista poistuu. Parhaat tulokset saadaan erityisellä antiallergiaohjelmalla, joka on allergikon unelma.

Uudet LG Styler -mallit tulevat myyntiin Gigantti-liikkeisiin. LG Styler S3MFC on saatavilla heinäkuun lopusta alkaen ja S5BB lokakuusta alkaen. Hintaluokat ovat 2000 ja 2500 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.