TCL C935U -soundbarin akustinen aallonohjain avartaa ääntä

TCL Electronics tunnetaan parhaiten televisioista ja kodinkoneista, mutta soundbar-kaiuttimet ovat nekin menestyneet testeissä ja vertailuissa. Uusin malli TCL C935U toistaa 5.1.2-kanavaista Dolby Atmos -tilaääntä, ja toimintaelokuvien bassojyrinät välittää langaton subwoofer.

Kaiuttimessa sovellettava Ray Dantz -tekniikka muodostaa valmistajan mukaan laajan äänimaiseman, joka levittäytyy huoneeseen tasaisesti. Yleensä soundbarien sointia avarretaan digitaalisesti, mutta TCL:n Ray Dantz on aallonohjaimiin perustuva akustinen ratkaisu.

Lukema 5.1.2. tarkoittaa käytännössä viittä eteenpäin suunnattua kaiutinta, subwooferia ja kahta Dolby Atmos -tilaäänikanavaa, jotka heijastetaan kuuntelupaikalle katon kautta kolmella ylöspäin suunnatulla kaiuttimella.

TCL C935U -soundbarin Red Dot Design Award -palkittu muotoilu sopii yhteen TCL:n qled-televisioiden kanssa, mutta sen voi liittää myös muun merkkisiin televisioihin. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.