TCL esittelee uudet C-sarjan mini led- ja qled-televisiot

TCL Electronics kertoo soveltavansa kehittynyttä näyttöteknologiaa kolmannen sukupolven Mini led- ja qled-televisiomalleissaan ja lupaa tarjota parhaan mahdollisen viihdekokemuksen suurissa kuvaruuduissa.

TCL Electronics on yksi maailman nopeimmin kasvavista kuluttajaelektroniikkabrändeistä, ja sen tavoitteena on saavuttaa johtava asema mini led -televisioissa. Uudet C-sarjan mini led -mallit tarjoavat valmistajan mukaan entistä syvemmän kontrastin ja suuremman kirkkauden. Vuonna 2022 TCL lisää valikoimiinsa neljä uutta C-mallia: TCL Mini Led 4K tv C93- ja C83-sarja sekä TCL Qled 4K tv C73- ja C63-sarja.

Elokuvateatterimainen äänielämys

Laadukkaassa kotiteatterissa ei voi tinkiä äänentoistosta. Siksi TCL:n C-sarjan televisiot on varustettu Onkyo-äänijärjestelmällä ja Dolby Atmos -toistolla. Onkyo-kaiuttimet on suunniteltu selkeyttä ja tarkkuutta tavoitellen, ja niillä saavutetaan realistinen Dolby Atmos -äänimaisema.

TCL C83 -sarjan äänentoisto perustuu Onkyon 2.1-äänijärjestelmää ja integroituihin Onkyo-stereokaiuttimiin. Television takaosassa on sisäänrakennettu bassokaiutin.

TCL C93 -sarja sisältää huippuluokan 2.1.2-äänijärjestelmän, jossa on integroidut Onkyo-stereoetukaiuttimet, bassokaiutin ja kaksi ylöspäin suunnattua Dolby Atmos -kaiutinta.

Pelien ystäville

Tänä vuonna TCL täyttää pelaajien toiveet uusissa C-sarjan televisioissa soveltamalla 144 Hz:n virkistystaajuutta. Se tarjoaa nopeamman vasteen, terävämpää kuvaa ja sulavampaa liikettä. C-sarjan televisiot, joissa on VRR-ominaisuus ja 144 Hz:n virkistystaajuus, tukevat korkeamman kuvataajuuden pelejä, ja dynaamiset virkistystaajuudet voi mukauttaa sisällön mukaan.

Malleissa TCL C93, C8- ja C73 pelaajat saavat käyttöönsä Game Master Pron, joka tarjoaa lisää peliominaisuuksia, pienimmän mahdollisen vasteajan ja parhaat kuva-asetukset pelaamiseen. Tarjolla on hdmi 2.1, ALLM- ja VRR-ominaisuudet, 120 Hz ja 144Hz virtkistystaajuudet, Game Bar ja FreeSync Premium.

Katseltavaa Google TV:stä

Kaikissa uuden C-sarjan malleissa on Google TV, jonka avulla voi helposti nauttia suosikkisisällöstään kuten elokuvista, tv-ohjelmista ja urheilusta. Kun Google TV ja Google Assistant avaavat helpon pääsyn suosikkisisältöönsä puheohjauksen avulla.

TCL:n C-sarjat sisältävät nyt myös 75-tuumaisen mallin. Lisäksi TCL tuo markkinoille kaksi 85-tuumaista televisiota (C73-sarja ja P73-sarja) sekä erittäin suuren 98-tuumaisen mallin C73-sarjaan.

Uudessa TCL:n C-sarjassa on kehyksetön muotoilu sekä yhteensopiva metallinen jalusta. C63-sarjassa on säädettävä kaksiasentoinen jalusta (yli 55″ mallit), jonka avulla soundbarin ja kookkaan tv;n voi sijoittaa kaikille kodin pinnoille. C73-, C83- ja C93-sarjoissa on tyylikäs metallinen keskijalusta. Uusien Red Dot Design Award -voittajien C83- ja C93-sarjojen erittäin ohut muotoilu tekee niistä paitsi tyylikkäitä myös ajattomia, ja ne sopivat mihin tahansa olohuoneeseen sisustustyylistä riippumatta.

TCL:n uudet C93-, C83-, C73- ja C63-sarjan televisiot tulevat myyntiin huhtikuusta alkaen. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.