TCL valmistaa isoja televisioita edulliseen hintaan

TCL Electronics on yksi maailman nopeimmin kasvavista kuluttajaelektroniikan valmistajista. Merkittävä osa laajaa tuotevalikoimaa ovat televisiot, joita myydään edulliseen hintaan myös isoina kuvaruutukokoina.

Koteihin hankitaan yhä isompia televisioita. Niinpä yli 65-tuumaisten tv-mallien osuus on Pohjoismaissa TCL:n mukaan jo 27 prosenttia myynnistä. Syksyn urheilutapahtumat, kuten jalkapallon MM-kisat, lisäävät todennäköisesti isojen televisioiden kysyntää entisestään. Suuret näytöt nostavat katselukokemuksen huippuunsa, ja katsojat voivat nauttia urheilusta, elokuvista ja tietokonepeleistä aivan uudella tavalla.

Vaikuttava katselukokemusta ei synny ilman hyvää äänentoistoa. TCL:n uusissa televisioissa on Dolby Atmos -tilaääni, ja kaikki tukevat myös Dolby Vision- ja HDR10+-laajasävykuvaa. Uutuudet perustuvat Google TV -alustaan, joten sovellustarjonta on laaja sekä monipuolinen.

TCL tuo kaikkiin uusiin tuotesarjoihinsa 75-tuumaisen mallin. Lisäksi C73- ja P73-sarjoihin on tulossa 85-tuumaiset televisiot, ja C73-mallin saa myös 98-tuumaisena. Uudet jumbo-tv:t julkistetaan Berliinin IFA-messuilla syyskuussa, ja silloin kerrotaan myös hinnat. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.