TCL voitti kaksi CES 2023 Innovation Award -palkintoa

Maailman todennäköisesti vaikutusvaltaisimpien kuluttajaelektroniikkamessujen yhteydessä järjestetään myös CES Innovation Award -kilpailu. Tänä vuonna TCL sai kaksi CES-palkintoa mini led -televisioistaan TCL 75C935 ja TCL 75C835.

CES Innovation Award -kilpailussa nostetaan esiin muotoilultaan ja teknologialtaan ainutlaatuisia tuotteita. Tuotteet arvostellaan ja luokitellaan kolmen kriteerin perusteella. Kriteerit ovat tekniikka ja toimivuus, estetiikka ja muotoilu sekä ainutlaatuisuus ja innovaatio. Kansainvälinen CES-tuomaristo arvosti tänä vuonna palkittujen mini led -televisioiden TCL 75C935 ja TCL 75C835 muotoilua ja teknisiä ominaisuuksia.

TCL 75C935 on erittäin ohut 75-tuumainen 4k uhd -televisio, jossa yhdistetään mini led- ja qled-tekniikoita. Värintoistoa kehutaan erinomaiseksi ja kuvaruudun virkistystaajuus on pelaajien arvostama 144 hertsiä. Muista ominaisuuksista mainittakoon Google tv ja Dolby Atmos -tilaääni.

TCL 75C835 -televisiossa yhdistetään mini led- ja qled-tekniikoita. Se toistaa hdr-laajasävykuvaa Dolby Vision -muodossa ja virkistää kuvaruutua 144 hertsin taajuudella. Värintoistoa, kontrastia ja kirkkautta optimoidaan koneoppimisen avulla.

Lisätietoja TCL-tuotteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.