Excel Esports on nyt Sony Inzone Gaming -brändin virallinen ääni- ja näyttökumppani

Isobritannialainen e-urheiluorganisaatio Excel Esports ja Sonyn Inzone-brändi ovat julkistaneet yhteistyön, jonka myötä Inzone-pelivarustebrändistä tulee Excel Esportsin virallinen ääni- ja näyttölaitekumppani.


Aiemmin tänä vuonna julkistettu Inzone on Sonyn pelaamiseen keskittyvä brändi. Vuoden kestävän kumppanuuden aikana Excel Esports ottaa käyttöön Sonyn Inzone kuulokkeet ja -näytöt parantaakseen pelaajiensa suorituskykyä heidän kilpaillessaan maailman suurimmissa e-urheilutapahtumissa.

Sonyn Inzone ja Excel mahdollistavat esports-faneille heinon pelikokemuksen, tukevat esports-yhteisöä ja edistävät tervettä kilpailukulttuuria e-urheilussa. Sekä online- että offline-tiloissa toteutettava yhteistyö esittelee, kuinka Inzone vie e-urheilun uudelle tasolle.

Inzone-laitteiden suunnittelussa on hyödynnetty Sonyn pitkää kokemusta ja asiantuntijuutta audiovisuaalisesta tekniikasta. Malliston tuotteet tarjoavat valmistajan mukaan ominaisuuksia, jotka upottavat pelaajat toiminnan keskelle. Inzone-näytöissä yhdistyy korkean resoluution ja laajan dynaamisen kuva sekä 1 millisekinnin (GtG) vasteaika. Yhdessä ne auttavat pelaajaa reagoimaan mahdollisimman nopeasti.

Inzone-kuulokkeet sisältävät erinomaisen äänentoiston ja 360-asteen tilaäänen pelaamista varten. H9-lippulaivakuulokkeissa on useita mikrofoneja hyödyntävä melunvaimennus, joka estää taustamelua häiritsemästä pelisuoritusta. Samaa Dual Noise Sensor -vaimennustekniikkaa käytetään myös Sonyn 1000X-sarjan kuulokkeissa.

Yhteistyön kautta Sony lupaa tarjota Excelille mahdollisuuden saavuttaa teknologinen etulyöntiasema, mikä on keskeistä kilpapelaamisessa.

– Sony on johtanut innovaatioita peliteknologiassa jo vuosia, ja olemme innoissamme siitä, että Sonyn Inzone-brändi on uusi virallinen ääni- ja näyttölaitekumppanimme. Alan johtavavan melunvaimennuksen, uraauurtavien tilaääniominaisuuksien ja hulppeiden näyttöjen ansiosta, Sonyn Inzone-tuotteet ovat suunniteltu voittamista varten. Emme malta odottaa, kuinka ne auttavat pelaajiamme saavuttamaan uusia ennätyksiä globaalilla näyttämöllä, sanoo Excel Esportsin kaupallinen johtaja Mark Carter.

– Sony on ollut läsnä pelimarkkinoilla vuosikymmeniä ja on äskettäin alkanut laajentua ammattikäyttöön tarkoitettujen pc- ja konsolipelien markkinoille Inzone-kuulokkeilla ja -näytöillä, jotka on suunniteltu parantamaan pelaajien kykyä voittaa. Yhteistyö johtavan e-urheilujoukkueen Excelin kanssa, jossa on uskomattoman lahjakkaita yksilöitä, tarjoaa Sonylle houkuttelevan alustan kilpapeliyhteisön tukemiseen ja vuorovaikutukseen sen kanssa, kertoo Sony Europen video- ja äänijohtaja Adrian Price-Hunt.

– Joukkueen managerina ymmärrän, miten tärkeää on, että pelaajilla on käytössään paras mahdollinen äänentoisto, jotta he yltävät parhaimpaan pelisuoritukseensa. Sonyn Inzone H9 -kuulokkeissa on useita melua vaimentavia ominaisuuksia ja Inzone M9 -näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja erittäin nopean vasteajan. Näillä tuotteilla Valorant-pelaajillamme on välineet uppoutua peliin täysin ja keskittyä voittoon, sanoo Excel Esportsin Valorant Team Manager Kevin “Noizeeh” Jaskiewicz.

Lisätietoja Sony Inzone -tuotteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.