Sony Inzone -pelikuulokkeet ja -näytöt maksimoivat pelaajan suorituskyvyn

Sony Inzone on uusi brändi, joka lähtee liikkeelle kolmen pelinäytön ja kolmen pelikuulokkeen voimin. Näytöt tarjoavat valmistajan mukaan tarkan kuvan sekä laajan dynamiikan, ja kuulokkeet tukevat 360 Spatial Sound for Gaming -tilaääntä. Uusi pelibrändi hyödyntää Sonyn pitkää kokemusta äänen- ja kuvantoistosta, ja tuotteiden luvataan sisältävän ominaisuuksia, jotka upottavat pelaajan toiminnan keskelle.

Uudessa Inzone M9 -pelinäytössä on hdr-laajasävykuvan tuki, 4k-tarkkuus ja full array local dimming -taustavalotekniikka. Yhdessä ne varmistavat täsmälliset yksityiskohdat, syvän mustantoiston sekä erinomaisen kirkkauden ja kontrastin. Näytössä on 144 Hz:n virkistystaajuus, ips-paneeli ja 1 millisekunnin vasteaika (harmaasta harmaaseen).

Vastaavasti Inzone M3 -mallissa on full hd -tarkkuus, 240 Hz:n virkistystaajuus ja 1 millisekunnin vasteaika, jotka yhdessä varmistavat, että pelaajat näkevät räiskintäpeleissä vastustajansa liikkeet sulavasti ja tarkasti. Molemmissa malleissa on muuttuvan virkistystaajuuden tuki.

Aputoimintoja pelaamiseen

Näytöissä on Auto KVM -kytkin (Auto USB Hub Switch), jolla hallitaan jopa kahta tietokonetta tai yhtä pc:tä ja yhtä Playstation 5 -konsolia yhdellä näyttöön liitetyllä näppäimistöllä, hiirellä ja kuulokkeilla. Fps-pelikuvatilan avulla voi optimoida kuvan kirkkauden ja kontrastin niin, että vastustajat erottaa selkeämmin. Lisäksi Black Equalizer -ominaisuus auttaa havaitsemaan pimeimmätkin varjoyksityiskohdat.

Näyttöjen matala kolmijalkainen jalusta optimoi pöytätilan oheislaitteille. Näytössä on hyvin pieni jalanjälki, joten näppäimistö on helppo sijoittaa kulmittain. Suurenkin pelihiirimaton voi asetella näytön sivulle tai sen alle. Muita ominaisuuksia ovat korkeuden ja kallistuksen säädöt, valikoima valaistusvaihtoehtoja sekä kaapelien hallintaratkaisu, joka pitää työpöydän siistinä.

Johdolla tai ilman

Sony Inzone -mallisto sisältää kaksi langatonta kuuloketta: Inzone H9, jonka akku riittää 32 tunniksi, ja Inzone H7, jonka akkukesto on 40 tuntia. Lisäksi saatavilla on langallinen malli Inzone H3. Kaikki kolme kuuloketta on varustettu kääntyvällä ja suunnattavalla mikrofonilla, jonka avulla joukkueen jäsenet voivat kommunikoida pelissä vaivattomasti.

Sony Inzone Hub -pc-sovelluksen kautta aktivoitava 360 Spatial Sound for Gaming -toiminto toistaa 2-kanavaisen stereoäänen 7.1-kanavaisena tilaäänenä – pelin luojien tarkoittamalla tavalla. Kuulokkeiden täsmällinen äänentoisto parantaa valmistajan mukaan tilanhahmotuskykyä, jolloin pelaaja kuulee tarkasti vastustajien askeleet ja liikkeet. 360 Spatial Sound Personalizer -sovelluksen kautta voi ottaa käyttöön oman korviensa muotoon optimoidun tilaäänen, jolloin peliäänikokemus on yksilöllinen.

Edistyksellinen tekniikka optimoi äänentoistoa

Inzone H9 ja Inzone H7 -kuulokkeiden elementit on kehitetty hyödyntämällä Sonyn pitkän linjan kuuloketekniikan asiantuntemusta. Inzone H9, Inzone H7 ja Inzone H3 -kuulokkeiden kupeissa olevat kanavat ohjaavat ja optimoivat matalien taajuuksien äänentoistoa tehokkaan basson tuottamiseksi.

Leveän ja pehmeän sankatyynyn luvataan jakavan painon tasaisesti pelaajan päälaelle. Tyynyjen muotoilu optimoi hyvän istuvuuden pään sivuille.

Inzone H9 -kuulokkeiden edistynyt vastamelutekniikka hyödyntää useita mikrofoneja, joiden avulla vaimennetaan kaikki suorituskykyä heikentävät äänet, kuten pc:n tuuletinmelu ja vaikkapa ulkoa kantautuvat rakennustöiden äänet. Inzone H9 -kuulokkeissa on käytetty samaa Dual Noise Sensor -teknologiaa, joka on monille tuttu Sonyn 1000X-sarjan kuulokkeista. Lisäksi mukana on Ambient Sound Mode -äänitila, joka päästää läpi ympäristön tärkeät äänet, kuten puhelut, ovikellon soitto tai kumppanin puhe.

Kaveriksi PlayStation5:lle

Inzone M9- ja Inzone M3 -näytöt tukevat Perfect for PlayStation5 -toimintoa. Konsoli tunnistaa siihen kytketyn Inzone-näytön ja Auto HDR Tone Mapping optimoi hdr-asetukset automaattisesti. Lisäksi Inzone-pelinäytöt osaavat siirtyä automaattisesti Cinema Mode -tilaan katsottaessa elokuvia PlayStation5:llä ja Game Mode -tilaan pelejä pelatessa.

Inzone H9 ja Inzone H7 -kuulokkeet aktivoivat konsolin ruudulle ilmaisimen, joten pelaajat voivat helposti nähdä ja säätää kuulokkeidensa asetuksia ruudulla PlayStation5 Control Centerin kautta. Molemmissa kuulokkeissa on myös peli- ja chat-äänten tasapainon säätöpainike, jolla pystyy muuttamaan peli- ja chat-äänenvoimakkuuden tasapainoa suoraan kuulokkeiden kautta.

Inzone Hub Pc -ohjelmisto tietokoneelle

Sonyn Inzone Hub PC -ohjelmisto on tehty Inzone-näyttöjen ja -kuulokkeiden ohjaamista varten. Sen avulla voi mukauttaa pelikokemustaan räätälöimällä useita eri ​​toimintoja ja säätää erilaisia ​​ääni- ja kuva-asetuksia.

Sonyn tuotteiden pakkausmateriaalit ovat muovittomia ja niissä käytetään vain kierrätettyjä materiaaleja ja kuitukangasselluloosaa, mikä kuvastaa Sonyn sitoutumista tuotteidensa ja käytäntöjensä ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Hinnat ja saatavuus

Inzone-pelinäytöt
Inzone M9: 1300 €, saatavilla kesällä 2022
Inzone M3: 800 %, saatavilla talvella 2022

Inzone-pelikuulokkeiden myynti alkaa heinäkuussa useilla Sonyn valtuuttamilla jälleenmyyjillä.
Inzone H9: 330 €
Inzone H7: 250 €
Inzone H3: 120 €