Samsung 98” Q80C tuo tosi ison qled-kuvan olohuoneeseen

Samsung 98” Q80C on 98-tuumainen qled-televisio, jonka kuva on optimoitu kotikatseluun. Uuden mallin myötä Samsungin tv-valikoima tarjoaa yhä enemmän valinnanmahdollisuuksia kaikkiin kuvakoko- ja designtarpeisiin.

Samsung 98” Q80C -televisio sisältää Neural Quantum Processor 4k -suorittimen ja hyödyntää AI Upscaling -tekniikkaa, joka parantaa kuvanlaatua ja sovittaa eri kuvatarkkuudet suurelle näytölle. Se yhdistyy Quantum hdr+ -tekniikkaan, joka tuottaa vaikuttavan mustantoiston ja kirkkauden. Yhdessä Quantum Dot -tekniikan sataprosenttisen värivolyymin kanssa katsojat voivat nähdä yksityiskohtia jopa kirkkaimmissa osissa kuvaa ja kokea värintäyteisiä maailmoja. Samsungin näytöillä voi nauttia elävistä ja aidoista Pantonen validoimista väreistä.

Mukavasti ja tyylikkäästi

Jos suosikkisisältöön uppoutuu tuntikausiksi, katselun voi tehdä sen silmille mukavaksi vaihtamalla EyeComfort-tilaan. Se on älykäs asetus, joka on suunniteltu säätämään näytön kirkkautta ja sävyä automaattisesti sisäänrakennetun valoisuusanturin ja auringon lasku- ja nousutietojen perusteella. Jos televisiota katsoo esimerkiksi illalla, EyeComfort-tila säätää sinisen valon tasoa, jotta kuva tuntuu lämpimämmiltä ja mukavammilta silmille.

Samsung 98” Q80C -television SuperSlim-muotoilu sulautuu kotiin saumattomasti. Kehyksen ohut muotoilu luo terävän ikkunan viihteeseen.

Avara tilaääni

Katselukokemus ei ole täydellinen ilman hyvää ääntä, joten 98” Q80C tukee Dolby Atmos -ääniformaattia ja tarjoaa valmistajan mukaan upean äänenlaadun. Samsungin OTS (Object Tracking Sound) Lite ja sitä vahvistava Q-Symphony sovittavat television ja Samsung-soundbarin yhteen ja tuottavat tarkan, katsojaa ympäröivän äänimaiseman.

– Tämä uusi lisäys qled-mallistoomme on erityisen jännittävä ja tarjoaa mukaansatempaavan viihdekokemuksen. Se saa elokuvat tuntumaan siltä, kuin istuisit teatterissa, urheilutapahtumat siltä, kuin olisit todella stadionilla, ja pelaamisen siltä, kuin olisit itse keskellä toimintaa. Samsungilla avaamme viihdemaailman, joka perustuu uusimpaan teknologiaan ja jota täydennetään monipuolisilla sisältökumppanuuksilla. Saamme jokaisen kokemuksen heräämään eloon, lupaa varapuheenjohtaja Jose Barreiro-Lopez, Europe Visual Display Office, Samsung Europe.

Kaikki suosikit yhdessä paikassa

Samsungin vuoden 2023 tv-mallit sisältävät Samsung Smart Hubin, eli intuitiivisen käyttöliittymän, joka keskittää viihteen yhteen paikkaan. Televisoissa on myös ominaisuuksia pilvipelaamiseen sekä FreeSync Premium Pro -tuki, joka tarjoaa hdr-pelaamista matalalla latenssilla ja minimoi kuvan pätkimisen ja nykimisen näytöllä.

Philips Hue Sync lisää uuden kerroksen viihdekokemukseen. Tämä kumppanuus tarjoaa älykkään valaistussäädön, joka tahdistuu kauniisti tv-ruudulla näkyviin sisältöihin.

Samsung 98” Q80C maksaa noin 8 000 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.