Sony Inzone Buds -pelikuulokkeiden akku riittää 12 tunniksi ja viive on vain 30 millisekuntia

Sony Inzone Buds tuottaa kuuntelijalle räätälöidyn tilaäänen analysoimalla sekä ulkokorvan muodon että korvakäytävän akustiset ominaisuudet. Näin se saa aikaan tarkan ja erottelevan tilaäänen. Kehittyneen 360 Spatial Sound -tekniikan avulla voi kuulla vastustajan suunnan ja etäisyyden ja pääsee askeleen edelle muita pelaajia.

Henkilökohtainen kuuloprofiili luodaan Sound Field Optimisation -tekniikalla ottamalla valokuvia korvista 360 Spatial Sound Personaliser -älypuhelinsovelluksella. Optimointi korvakäytävälle tehdään toistamalla testiääniä ohjainyksiköistä ja mittaamalla takaisinkytkentämikrofonien avulla, kuinka ääni täyttää korvakäytävän. Akustisen analyysin perusteella toisto räätälöidään Inzone Hub PC -sovelluksen avulla.

Hyvää ääntä pitkiin pelisessioihin

Kaikki pelin äänet voimakkaista räjähdyksistä hienovaraisiin askeliin toistetaan korkealuokkaisilla Dynamic Driver X -elementeillä. Samoja laajan taajuusalueen elementtejä käytetään langattomien vastamelukuulokkeiden huippumallissa Sony WF-1000XM5.

Aktiivisen vastamelun ansiosta Sony Inzone Buds vaimentaa huoneen taustamelun niin, että kuuntelija voi keskittyä peliin. Mikrofonin melunvaimennus perustuu tekoälyyn, ja sen luvataan poimivan puheäänen selkeänä myös meluisissa ympäristöissä.

Uusi vähän virtaa kuluttava L1-suoritin tarjoaa jopa 12 tunnin akkukeston ja 24 tunnin keston latauskotelon kanssa. Kuulokkeet liitetään ohjelmalähteeseen usb-c-lähettimen kautta, jolloin siirtoviive on alle 30 millisekuntia.

Helppo hallita

Kuulokkeita hallitaan napauttamalla niiden ulkopintoja. Toiminnot voi mukauttaa mieleisekseen Sony | Headphones Connect -sovelluksen avulla. Sony Inzone Buds on saatavilla mustana ja valkoisena noin 250 euron hintaan. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.