Edulliset pelikuulokkeet tietokoneisiin, mobiililaitteisiin tai vaikka PS4:ään

Sound Blaster Tactic3D Fury -pelikuulokkeissa on nelinapainen 3,5 millimetrin liitin, joten ne voi kytkeä suoraan puhelimeen, tablettiin ja jopa PlayStation 4 -pelikonsoliin. Alle 60 euron hintaan sisältyvän usb-sovittimen ansiosta kuulokkeet voi liittää myös Windows- ja Mac-tietokoneisiin.

SB FuryTietokoneeseen kytketyt Sound Blaster -pelikuulokkeet hyödyntävät SBX Pro Studio -tekniikkaa. Se edut tulevat esiin kuunneltaessa pakattua ääntä – kuten mp3-musiikkia, YouTube-videoita, musiikin suoratoistopalveluja, mobiilipelejä ja videopalveluja.

SBX Pro Studio tuo esiin sekä matalia että korkeita taajuuksia, ja lisäksi sen luvataan välittävän paremman vaikutelman pelin tilaäänistä. SBX Pro Studio hallitsee älykkään äänenvoimakkuuden tasauksen ja nostaa pelien sekä videoiden puheääntä paremmin esiin muusta äänimaisemasta.

Irrotettavan mikrofonin ansiosta pelikuulokkeet soveltuvat hyvin myös puheviestintään. Niissä on laadukkaat 40 millimetrin elementit. Pehmeiksi ja mukaviksi kehutut korvatyynyt on päällystetty hengittävällä kankaalla, jonka luvataan tuntuvan mukavalta pitkienkin pelisessioiden aikana.

Sound Blaster Tactic3D Fury
HINTALUOKKA: 60 €
TUETUT KÄYTTÖJÄRJESTELMÄT Mac OS X v10.6.8 ja uudemmat, Windows 8, Windows 7, Windows XP SP2 tai uudemmat, Windows Vista SP1 tai uudemmat
TUETUT PELIKONSOLIT PlayStation 4 (3,5 mm:n analoginen liitäntä)
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.