Kätevä peliohjain Samsungin älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin

Vuoden 2014 alkupuolella kauppoihin tuleva GamePad tuo konsolin pelattavuuden Samsung Galaxy -älypuhelimiin. Kahdella ohjaintikulla varustettu GamePad kulkee näppärästi mukana, ja sen voi yhdistää bluetooth-yhteyden avulla myös taulutietokoneisiin.

Samsung GamePad

Samsungin kaikki 4 – 6,3 tuuman näytöllä varustetut Galaxy-älypuhelimet saa helposti kiinni GamePad-ohjaimeen. Ohjaimen Play-painike käynnistää sovelluksen, josta on mahdollista ladata 35 huippupeliä edulliseen Android-hintaan. GamePadia tukevien pelien valikoiman luvataan laajentuvan entisestään vuoden 2014 aikana.

Parantuneen pelikokemuksen voi kotona siirtää televisioon joko hdmi-kaapelilla tai Samsung AllShare -toiminnon avulla. Taulutietokoneeseen GamePad kytkeytyy bluetooth-yhteydellä – ja nfc-tekniikkaa tukevat Galaxy Note 3, S4, Note II ja S III yhdistyvät ohjaimeen yhdellä hipaisulla.

Samsung GamePad
HINTALUOKKA alle 100 €, kaupoissa vuoden 2014 ensimmäisellä neljänneksellä
TUETTUJA PELEJÄ mm. Need for Speed Most Wanted, Asphalt8: Airborne, Modern Combat 4: Zero Hour, Virtua Tennis Challenge sekä Prince of Persia: The Shadow and the Flame

Samsung GamePad autopeli