Gorenjen jääkaapeissa ruoka säilyy tuoreena pitkään

Gorenjen jääkaappien sisällä oleva ainutlaatuinen mikro-ilmasto pidentää ruuan elinikää. Ruoka säilyy valmistajan mukaan tuoreempana, maukkaampana ja ravinnerikkaampana – mikä vähentää myös pois heitettävän ruuan määrää.

Gorenje_jääkaappi

Kun tavoitteena on terveellinen elämäntapa, ei ole pahempaa virhettä kuin tarjota tylsää ja velttoa lehtisalaattia tai nahistuneita porkkanoita. Tuore ja rapea ruoka innostaa syömään terveellisemmin ja varmistumaan siitä, että tärkeät ravintoaineet säilyvät ruuassa. Ruuan oikea säilytys on eduksi myös terveydelle!

Gorenje_multiflowGorenjen jää-pakastinkaappien 360 asteen Multiflow-ilmankiertojärjestelmä pitää kaapin lämpötilan tasaisena ja estää ruuan nopean kuivumisen säilyttäen sen tuoreena pidempään. Yhdistettynä antibakteeriseen IonAir-tekniikkaan, jopa 95 prosenttia bakteereista saadaan valmistajan mukaan poistettua. Näin kaapin ilma pysyy puhtaana, jolloin ruokaa voi säilyttää jopa 10 vuorokautta tuoreena maun tai tuoksun kärsimättä.

Tärkeää on myös säilyttää ruokatavarat jääkaapin oikeassa osassa: hedelmille ja vihanneksille on oikean lämpöinen lokero CrispZone, ja ZeroZone-lokero tarjoaa optimi olosuhteet tuoreelle kalalle ja lihalle sekä varmistaa tuoreuden koko säilytyksen ajan. Energiankulutuksestakaan ei tarvitse huolestua, sillä jääkaapin energialuokka on A+++.

Lisätietoja Gorenjen jää-pakastinkaapeista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.