LG G2 Mini sisältää LG-älypuhelinten huippumallin ominaisuudet pienemmässä koossa

LG Electronics esittelee vuoden 2014 Mobile World Congress -tapahtumassa pienemmän version G2-huippumallista. LG G2 Mini tuo isoveljensä arvostusta saaneet toiminnot ja muotoilun suuren yleisön ulottuville. Tuttuja ratkaisuja ovat muun muassa painikkeiden sijoittaminen puhelimen taakse sekä käyttöjärjestelmän toiminnot KnockOn, Guest Mode ja Plug&Pop.

LG_G2_mini_musta

Älypuhelinten näyttöjen koko on kasvanut tasaisesti. Huippumalleissa on vähintään 5 tuuman näytöt, ja keskihintaisissa malleissa yleisin koko on noin 4,5-tuumaa. Niiden välimaastoon asettuva 4,7 tuuman näyttö ja 2440 mAh akku ovat LG:n mukaan johtavia luokassaan.

Kirkas ips-paneelin perustuva näyttö mahdollistaa laajan katselukulman, sekä tehokas neljän ytimen suoritin takaa sujuvan toimintojen ja sovellusten hallinnan. LG G2 Mini on varustettu Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa tällä hetkellä parhaan Android-kokemuksen.

LG G2 Mini
HINTALUOKKA vahvistetaan myöhemmin
KAUPOISSA vuoden 2014 toisella neljänneksellä, värit musta ja valkoinen
NÄYTTÖ 4,7 tuumaa, 960 x 540
SUORITIN 1,2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (lte) / MSM8226 (3g)
KESKUSMUISTI 1 gigatavu
TALLENNUS 8 gigatavun sisäinen muisti ja micro sd -korttipaikka
KAMERA 8 megapikselin etukamera ja 1,3 megapikselin takakamera
AKKU 2440 mAh, irrotettava
VERKKO 4g lte cat. 4, hspa+ 21Mbps
LANGATON YHTEYS bluetooth 4.0, wlan (802.11 b/g/n), a-gps, nfc
MITAT 129,6 x 66,0 x 9,8mm
PAINO 121 g
LISÄTIEDOT valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta

LG_G2_mini_pysty