Terveellistä aamupalajuomaa helposti marjoista, hedelmistä ja vihanneksista

Aurinkoisena kevätaamuna aamupalan kohokohta on tuoreista marjoista tai hedelmistä tehty mehu tai smoothie. Electrolux PerfectJuice-mehulinko puristaa kaksiosaiselle siivilällään raikasta tuoremehua hedelmistä ja vihanneksista tehokkaasti. Suuren syöttöaukon kautta linkoon mahtuvat isommatkin hedelmät.

Electrolux ESF2000

Electrolux PerfectJuice -mehulingossa on irrotettava 0,8 litran mehukannu sekä oma säiliö hedelmälihalle. Moottorin tehoksi luvataan 800 wattia. Liukumattomat kumijalat pitävät lingon vakaasti paikallaan. Kaikki irrotettavat osat voi pestä astianpesukoneessa.

Electrolux Ultramix/Pro soveltuu jämäkkää ja tehokasta mutta silti hiljaista sauvasekoitinta tarvitsevalle. Varren muoto ja avoin teräsuoja ovat saaneet innoituksensa ammattilaispuolen laitteista. Niinpä Ultramix/Pro on myös ammattikokkien ja baarimikkojen suosikki.

Laitteen mukana tulee laaja valikoima tarvikkeita. Tilavassa monitoimikulhossa sekoittuu kerralla suurempikin määrä raaka-aineita. Viipalointi, raastaminen, sekoittaminen ja jopa jääpalojen murskaaminen käyvät valmistajan mukaan käden käänteessä. Ammattimainen kaksoisvatkain tehostaa vatkausta ja tuo rakenteeseen lisää ilmaa.

Electrolux PerfectJuice ESF2000
HINTALUOKKA 140 €
VÄRI teräs ja harmaan musta
KANNU 0,8 litraa
TEHO 800 W
VIRTAJOHTO 1,2 m
MITAT 323 x 402 x 220 mm

Electrolux Ultramix/Pro ESTM 6000
HINTALUOKKA 150 €
VÄRI musta
TEHO 700 W
VIRTAJOHTO 1,8 m
MITAT 83,5 x 425 x 83,5 mm

UltramixPro 2