Electrolux uudisti suositut Ergorapido-varsi-imurinsa

Kymmenettä juhlavuottaan viettävä Ergorapido on vuosien aikana auttanut miljoonia talouksia pitämään kotinsa puhtaana. Nyt imuri palaa entistäkin parempana. Tehoa on lisätty ja muotoilua sekä käytettävyyttä kohennettu vastaamaan tämän päivän vaatimuksia.

Electrolux_ZB3010_Ergorapido_avaus

Nykyisin aika on kortilla. Kaikki tahtovat puhtaan kodin, mutta eivät halua käyttää niukkaa vapaa-aikaansa paikkojen puunaamiseen. Pieni pikasiivous pelastaa paljon viikkosiivousten välissä, ja uuden Ergorapidon ominaisuudet tekevät imuroinnista entistä mukavampaa.

Valikoimasta löytää neljä erilaista mallia, joista tehokkain on varustettu pitkään kestävällä 18 voltin litium-ioni-akulla. Uuden sukupolven Ergorapidossa on tehokkaampi moottori, minkä ansiosta imuteho paranee valmistajan mukaan jopa 20 prosentilla ja käyttöaika noin 10 prosentilla. Lisäksi imurin uusi, puolet aiempaa suurempi laskostettu suodatin vähentää merkittävästi tukkeentumista ja siitä johtuvaa tehon alenemista.

Aiempien Ergorapidoiden tapaan uudistuneissa malleissa on irrotettava rikkaimuri, jolla on helppo siivota roskat pöydiltä ja hankalista koloista.

Ergorapido on tyyliltään entistä virtaviivaisempi. Yksityiskohdat on viimeistelty ruostumattomalla harjatulla teräksellä. Lisäksi värivalikoima on päivitetty vastaamaan tämän päivän mieltymyksiä. Kaunis muotoilu säästää myös aikaa, koska imuria voi säilyttää esillä, jolloin se on aina valmiina nopeaan siivoukseen.

Uudistettu Ergorapido pysyy pystyssä ilman telinettä. Imuroinnista tulee paljon helpompaa, kun imuria ei tarvitse laskea välillä nojaamaan huonekaluja vasten tai nostella lattialta kesken siivouksen.

Suuremmat pyörät tekevät Ergorapidosta entistäkin ketterämmän – erityisesti mattojen imuroinnissa. Kätevä180 astetta kääntyvä lattiasuulake mahdollistaa tarkan imuroinnin huonekalujen ympäriltä. Brush Roll Clean -toiminto irrottaa suulakkeen harjaan tarttuneet irtohiukset ja kuidut, kun sulakkeen päällä olevaa poljinta painetaan.

Electrolux Ergorapido
HINTALUOKKA 150–250 €
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Electrolux_ZB3010_Ergorapido_kädessä