Ammattilaistason apuri kotileipurille

Kunnollinen yleiskone on jokaisen keittiön kulmakivi. Electroluxin valikoimista löytää sopivan mallin niin peruskäyttöön kuin vaativammallekin kotileipurille.

Electrolux_EKM9000_sivuElectrolux Ultramix Professional on ammattitason yleiskone, jonka 12-portainen tehosäätö takaa onnistuneen lopputuloksen – tarvitaanpa sen saavuttamiseksi sitten voimaa, nopeutta, tarkkuutta tai tasaisuutta. Tukevan metallirungon ansiosta kone pysyy vakaana raskaita hiivataikinoitakin vaivatessa. Tehokkaasta 1200 W moottorista huolimatta Ultramix Professionalin kehutaan olevan erittäin hiljainen (72 dBA).

Yleiskone on varustettu patentoidulla kulhon nostomekanismilla sekä turvasuojuksella. Kulho nousee, kun suojus lasketaan alas, ja laite käynnistyy vasta suojuksen ollessa paikoillaan.

Pakkaukseen kuuluu myös valikoima erilaisia sekoittimia. Vispilä, taikinakoukku ja sekoitin ovat kaikki täyttä terästä. Lisävarusteena saa lihamyllyn ja vihannesleikkurin. Tilava 5,5 litran sekoituskulho on myös valmistettu teräksestä, ja käsittely on helppoa tukevien kädensijojen ansiosta.

Electrolux Assistent on puolestaan jokaisen kotikokin vakiovaruste. Klassikkomallista saa nyt myös tyylikkään metallinharmaan version. Kymmenportainen nopeudensäätö, 1000 watin moottori ja yhtenäinen metallirunko tekevät laitteesta aikaa kestävän ja tarpeeksi jykevän minkä tahansa ruoka-aineen käsittelyyn.

Koneen mukana toimitetaan kaksi teräksistä kulhoa, tilavuudeltaan 4,8 ja 2,9 litraa – sekä tietysti taikinakoukku, vispilä ja sekoitin.

Electrolux Ultramix Professional EKM9000
HINTALUOKKA 1290 €

Electrolux Assistent EKM4400
HINTALUOKKA 500 €
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Electrolux_EKM4400_sivu