Jääkaappi järjestykseen helposti ja tehokkaasti

Samsung esitteli ennennäkemättömät kylmälaiteratkaisunsa viime vuonna Berliinin IFA-messuilla. Nyt Samsung Food Showcase -jääkaapit saapuvat Suomeen ja nostavat ruokien järjestelymahdollisuudet aivan uudelle tasolle.

Samsung_FSR_avaus

Useimmat ihmiset heittävät pois vanhentuneita ruokia ja juomia, jotka ovat unohtuneet jääkaapin syövereihin. Perinteisten jääkaappien hyllyjen ongelmana on usein se, että hyllyillä olevien ruokien taakse jää tavaroita piiloon – tai osa tilasta jää kokonaan hyödyntämättä.

Samsungin Food Showcase -jääkaappi ratkaisee ongelman erillisellä sisäovella, josta pääsee kätevästi käsiksi jääkaapin ovessa oleviin tuotteisiin. Näin parannetaan hyllyjen käytettävyyttä sekä säilytettävien ruokien näkyvyyttä ja saadaan samalla tehokkaasti käyttöön jääkaapin jokainen kuutiosenttimetri.

Kaksiosaisen oven ansiosta alemmasta kahvasta vetämällä avautuu Food Showcase -osa, jossa voi säilyttää esimerkiksi eniten tarvittavia tuotteita. Perinteiseen jääkaappiin pääsee vetämällä ylempää kahvaosaa. Side-by-side-kaapissa on tietenkin myös jääpala- ja vesiautomaatti.

Samsungin Food Showcase -jääkaapit ovat nyt kaupoissa. Hinnat alkavat noin 3000 eurosta.

Samsung_FSR_d1Samsung_FSR_d2