Ensimmäiseksi älypuhelimeksi LG F70

LG F70 on edullinen, noin 240 euron hintainen, mutta silti monipuolinen älypuhelin. Siinä on suosittua edeltäjäänsä Optimus F5 -mallia suurempi 4,5 tuuman näyttö, tehokkaampi akku, neliytiminen suoritin ja uudempi Android v4.4.2 -käyttöjärjestelmä.

LG_F70_avaus_1LG_F70_avaus_2

LG F70 soveltuu valmistajan mukaan niille, jotka haluavat kohtuuhintaisen ja tyylikkään 4G-älypuhelimen, jossa on kookas näyttö. Viiden megapikselin kamera ja 4,5 tuuman näyttö soveltuvat myös valokuvaamiseen, kuvien katseluun sekä videoiden suoratoistoon ja netissä surffailuun nopeassa 4G-verkossa.

Puhelimen voi herättää sekä avata napauttamalla neljään eri kohtaan näytöllä. Siinä on myös muut vuoden 2014 LG-älypuhelinten suositut toiminnot. Yksi niistä in GuestModella, jolla puhelimeen voi asettaa kaksi erilaista graafista lukituskuviota. Yksi kuvio avaa puhelimen kokonaan ja toinen avaa sen rajoitettuun käyttöön ilman pääsyä esimerkiksi tekstiviesteihin tai sähköpostiin.

LG F70:n Easy Home UI -käyttöjärjestelmä soveltuu hyvin myös niille, jotka eivät ole vielä tottuneet älypuhelimiin. Siirtyminen uuteen tekniikkaan sujuu helposti, koska käyttöjärjestelmä on suunniteltu toimimaan myös vanhempien matkapuhelimien tapaan. Käyttäjä voi siis valita modernin älypuhelinkäyttöjärjestelmän ja yksinkertaisen matkapuhelinkäyttöjärjestelmän välillä.

Puhelimessa on 4 gigatavun käyttömuisti, jota voi helposti kasvattaa erikseen ostettavalla, jopa 32 gigatavun micro sd -kortilla. Näin puhelimessa on riittävästi tilaa kuville, videoille ja muulle sisällölle.

LG F70
HINTALUOKKA 240 euroa
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Android, v4.4.2, KitKat
PIIRISARJA Qualcomm MSM8926 Snapdragon 40
NÄYTTÖ 4,5 tuumaa, 800 x 480 pistettä, kapasitiivinen kosketusnäyttö
KAMERA 5 megapikseliä, 2592 х 1944 pistettä, automaattitarkennus, videotallennus 1080p
AKKU Li-Ion, 2440 mAh
MITAT 127,2 x 66,4 x 10 mm
PAINO 130 g
VÄRIT musta ja valkoinen
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

LG_F70_taka