Canon-kameroille kaksi vuoden 2014 EISA-palkintoa

Canonin ansaitsemat kaksi EISA -voittoa menivät molemmat tänä vuonna kameroille. Canon painottaa pyrkivänsä luomaan tuotteita, jotka mahdollistavat tutkimaan luovia mahdollisuuksia, ja kokevat voittojen myötä onnistuneensa tehtävässään. 

Canon_EOS_1200D_avaus
Vuoden 2014-2015 kuluttajan peilijärjestelmäkamera Euroopassa
: Canon EOS 1200D

Canon EOS 1200D on erityisesti aloitteleville kuvaajille suunnattu järjestelmäkamera. Sitä täydentää Android- ja iOS-mobiililaitteisiin ladattava EOS Companion -sovellus, joka auttaa kännykällä tai pokkarilla kuvannutta tutustumaan uuteen kameraansa ja sen kautta avautuviin mahdollisuuksiin. Kuvat tallennetaan monista aiemmista Canon-rungoista tutun 18 megapikselin cmos-kennon avulla. Canon EOS 1200D maksaa tällä hetkellä noin 400 euroa.

 

Canon_mini_X_EISA
Vuoden 2014–2015 lifestyle camcorder Euroopassa:
Canon Legria mini X

Canon Legria mini X:stä on moneksi. Sen kääntyvä kosketusnäyttö sopii vaikka selfie-videoiden kuvaamiseen, ja säädettävä jalusta sallii kameran asettamisen alustalle kuin alustalle. Objektiivin 170 asteen kuvakulma tallentaa kaiken, mikä ympärillä liikkuu. Kooltaan 1/2,3-tuumaisen 12,8 megapikselin kennon ja f/2,8-valovoiman objektiivin avulla saa laadukkaita full hd -videoita, jotka voi tallentaa nopeudella 25p tai 50i ruutua sekunnissa. Canon Legria mini X maksaa tällä hetkellä noin 400 euroa.

Vuonna 1982 perustetun EISA-järjestön (European Imaging and Sound Association) jäseninä on 50 erikoislehteä, jotka toimivat 20 Euroopan maassa. Suomesta järjestön jäseniä ovat Kamera-lehti, Hifimaailma ja AutoSound. EISA jakaa vuosittain palkintoja jäsenlehtiensä testaamille, luokassaan erinomaisiksi havaituille tuotteille.