Mestarikokkien tarkoin varjellut kikat kotikeittiöihin

Jokaisen huippukokin takaa löytyy valtava määrä reseptiikkaa. Tietyt komponentit sointuvat luonnostaan toistensa kanssa yhteen, mutta yleensä parhaat yhdistelmät löytyvät rohkeasti kokeilemalla. Tulisiko monelle mieleen esimerkiksi maustaa mansikoita pippurilla? Lopputulos on yllättävä!

Electrolux on jo vuosikymmenten ajan tehnyt yhteistyötä maailman arvostetuimpien kokkien kanssa. Keväällä 2014 lanseerattu Secret Ingredient -sivusto tuo vihdoin ammattilaisten tarkoin varjellut kikat myös kotikokkien keittiöihin, kun yhteistyökumppanimme jakavat salaiset ainesosansa sivuston lukijoiden kanssa.

Takaisin kesäisiin makumuistoihin voi palata suomalaisten huippubistrojen, Emon ja Bistro O matin, reseptien myötä. Miten Pekka Terävä kokkaa perunansa? Entä mitä hapokkaan kirpeää kesäherkkua Ilkka Lääveri tarjoilee vaniljajäätelön kera? Mikä maustaa Marko Palovaaran lempijälkkärin? Katso videot ja kokkaa kuin mestari!

Seuraa keskustelua sosiaalisessa mediassa hashtageilla #SecretIngredient ja #ElectroluxSuomi.

Aiemmin kesällä Electrolux paljasti myös Tomi Björckin salaisen raaka-aineen: