Auton äänentoisto nykyaikaan 200 eurolla

Käytetyn auton ostanut huomaa usein, ettei äänentoisto ole tämän päivän ohjelmalähteiden tasolla. Soitin toistaa radio-ohjelmien ohella vain cd-levyjä, mutta kuljettaja säilöö kaiken musiikkinsa älypuhelimeen. Onneksi autolaitteita on helppo päivittää – ja vieläpä edullisesti.

Pioneer_DEH-X8700BT_avaus

Pioneer DEH-X8700BT sisältää rds-radion ja perinteisen cd-soittimen. Lisäksi se toistaa älypuhelimeen tallennettua musiikkia langattomasti bluetooth-yhteyden kautta. Mixtrax-virtuaali-dj toistaa musiikkikirjastoa diskotyyliin.

Musiikkisisältöjä voi myös hallita langattomasti autosoittimesta. Applen iPhone-puhelimista voi selata soittolistoja, esiintyjiä, sävelmiä ja musiikkilajeja. Android-puhelimia varten on mtp-tuki (media transfer protocol), joka mahdollistaa mediakansioiden ja niiden sisältöjen selailun. Apple iPhone 5-, 5s-, 5c- tai 4s-puhelimien kanssa voi hyödyntää myös Siri Eyes Free -puhekomentoja.

Pioneer DEH-X8700BT sisältää mosfet-pääteasteet ja kolme paria esivahvistimen rca-linjalähtöjä. Näytön taustavärin voi valita yli 210 000 vaihtoehdosta, joten sen saa sopimaan täydellisesti kojelaudan valaistukseen.

Pioneer DEH-X8700BT
HINTALUOKKA 200 euroa
MUUTA erikoistilauksesta dab-virittimellä varustettu rinnakkaismalli DEH-X8700DAB
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Pioneer_DEH-X8700BT_väri