Litteä Pioneer-subwoofer autoon

Pioneer on esitellyt ensimmäisen hvt-tekniikalla toteutetun subwooferin autokäyttöön. Lyhenne hvt tulee sanoista Horizontal-Vertical Transforming, ja se kertoo kaiutinelementin uudenlaisesta rakenteesta, jonka avulla kotelosta voidaan tehdä erittäin litteä.

Pioneer_TS-WH500A_avaus

Kaiuttimen puhekela ja magneetti sijaitsevat yleensä kartion takana. Hvt-elementissä ne on voitu sijoittaa kartion vasemmalle ja oikealle puolelle. Litteiden kaiuttimien ohella rakenne mahdollistaa haitallisten värähtelyjen kumoamisen, jolloin harmoninen särö vähenee merkittävästi ja musiikki kuulostaa puhtaammalta.

Omalla vahvistimella varustettu Pioneer TS-WH500A on niin litteä, että sen voi sijoittaa autossa jopa istuimen alle. Äänenpaine ja alarajataajuus ovat silti valmistajan mukaan samaa luokkaa kuin isommissa subwoofereissa.

Pioneer TS-WH500A
HINTALUOKKA 330 euroa
KAUPOISSA tammikuussa
MITAT 18 x 10 x 6 cm

Pioneer_TS-WH500A_tuote